03 / 05 / 2024

Gölcük Tünel Geçişi Projesi ne durumda

Gölcük Tünel Geçişi Projesi ne durumda

Gölcük'te yapımına kısa süre içinde başlanacak olan Hisardere Köprülü Kavşak ihalesi ile yine Gölcük'te trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan battı­- çıktı projesi, ilçemize büyük fayda sağlayacak.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Gölcük'te 23 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Kocaeli ili Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesinde yer alan 23 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük'te 52 iş yerinin satışı için ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te yer alan 52 iş yerinin satışı için ihale gerçekleştirdi. 

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirdiği 398 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gölcük Sivritepe projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 2+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019!

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Tünel Geçişi Projesi ne durumda Haberi

Gölcük Tünel Geçişi Projesi ne durumda

Gölcük’te trafiği rahatlatmak ve bölgeler arasında ulaşımı kolaylaştıracak projelerin yapımına devam ediliyor.Gölcük'te, mevcut sanayi ve yeni yapılacak olan sanayi ile arıtma tesislerinin olduğu bölgeyi birbirine bağlayacak olan Hisardere Köprülü Kavşağı’nın ihalesi, geçtiğimiz dönemde yapıldı. Müteahhide yerin teslim edilmesi ve şantiyenin kurulmasının ardından inşaata kısa süre içinde başlanacak. Bu projede 2 adet dere geçişi için köprü, dere boyu duvar ve 15’er metrelik yol yapılacak. Köprülü kavşak yapıldıktan sonra yeni sanayi ile mevcut sanayi birbirine bağlanacak.


ÖN PROJE, KARAYOLLARI’NA GÖNDERİLDİ

Yapılacak olan Hisardere Köprülü Kavşağı, ayrıca arıtma tesislerinin olduğu bölgeye de ulaşım sağlamış olacak. Gölcük'ün ulaşım konusunda bir diğer önemli projesi olan Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde de ön proje hazırlandı. Hazırlanan proje, Karayolları 1. Bölge’ye gönderildi. Bölge incelemesi de biten ön proje, önümüzdeki...