06 / 05 / 2024

Gölcük turistik alanları

Gölcük turistik alanları

Turizm Birliği Başkanı Mehmet Ellibeş “Tarih koridorumuz Değirmendere’den başlayacak. Değiremendere Yalı evlerinin yapımı devam ediyor.

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

Bolu Gölcük'te bungalov krizi!

Türkiye'nin en güzel doğal alanları arasında yer alan Bolu Gölcük’ü imara açacağı iddiasıyla büyük tartışma yaratan ihalenin iptal edilmesinin ardından belediye bölgede bungolov inşaatına başladı.

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Gölcük yeniden doğdu!

Gölcük, yeni yaşam alanları, spor tesisleri, parkları ve insanların yoğun ilgi gösterdiği sahiliyle 18 yılın ardından facianın acı izlerinden uzak modern bir kent görünümüne kavuştu.

Niğde-Gölcük otoyolu projesinde ödenmeyen kamulaştırma bedelleri mecliste!

Niğde-Gölcük arasında otoyol inşaatıyla tarım alanları alınan Pınarcık köylülerine yapılması gereken ödemeler yapılmaması nedeniyle yaşanan mağduriyet mecliste konu oldu..

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.

Gölcük Denizevler Konutları yıkılacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, " Denizevler bölgesi başta olmak üzere kentsel dönüşümü başlattık. Bu hususta rezerve alanları ilan ettik. Yeni evler yapıldıktan sonra Denizevleri boşaltacağız." dedi.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Kocaeli Gölcük'te acele kamulaştırma kararı!

Kocaeli İli Gölcük İlçesi'nde ilan edilen riski alan ve rezerv yapı alanları sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma yapılacak.

Gölcük'te kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları başladı!

Gölcük'te 6306 Sayılı Afet riski alanların dönüştürülmesi kapsamındaki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantıları başlatıldı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş toplantılarda finansal destek hakkında da bilgi verdi...

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.

Gölcük turistik alanları Haberi

Gölcük turistik alanları


Saraylı – Örcün Tarih Koridornda doğal yaşam projesinin tanıtım toplantısına Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Genel koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Levetn Değirmenci, Turizm Birliği Müdürü Ayşe Dışpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İLÇEMİZ DAHA FAZLA TANINACAK

Turizm Birliği Başkanı Mehmet Ellibeş “Tarih koridorumuz Değirmendere’den başlayacak. Değiremendere Yalı evlerinin yapımı devam ediyor. Saraylı meydan düzenlemesini bitirdik. İnşallah tarihi yapılatın restorasyonu ile taçlandıracağız. Kazıklı kervansarayımız hizmete devam ediyor. Tarih koridoru gezisi Yazlık ılıca ilede noktalanacak. Amaç bölgelerin tarihi ve turistlik kısımlarını ön plana çıkararak Ülkemizn çeşitli bölgelerinden ziyaretçi gelmesi ve bölgemizi daha fazla tanıtmak.  Bu projede yer alan herkese teşekkür ediyorum”dedi.


YİZKÖRFEZİN İNCİSİ

Kaymakam Adem Yazıcı “Beni en çok heyecanlandıran sosyal ve aile projeleri....