14 / 05 / 2024

Gölcük yolları yenilendi

Gölcük yolları yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Örcün mahallesinde yol yenileme çalışması yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

Gölcük’te Piyalepaşa İlkokulu inşa ediliyor!

Gölcük'te gerçekleştirilen eğitim reformu kapsamında birçok okulun binası modern ve çağdaş bir yapıya kavuştu ve okullar yenilendi. Gölcük’te Eğitim Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda yıkılan Piyale Paşa İlkokulu binasının yapım çalışmaları, hızla devam ediyor.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Gölcük'te parke çalışmaları hız kazandı!

Gölcük´ün en önemli ihtiyaçlarından biri olan parke yollar bakım ve onarımdan geçirilmekle birlikte, Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından da parke döşeme çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Gölcük Değirmendere'nin yolları yenileniyor!

Gölcük Belediyesi Ekiplerince Değirmendere’de yol yapım, asfalt çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda Değirmendere Fındık Sokak’ı kapsayan yol yapım, asfalt çalışmaları gerçekleştirilmekle birlikte, çalışmalar hızlı bir şekilde ve büyük titizlikle yürütülüyor.

Gölcük Hisar Deresi’nde yan yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde yer alan Hisar (Asar) Deresi’nde yan ve bağlantı yolları ile dere ıslahı çalışmaları yapacak.

Gölcük'ün yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Örcün mahallesinde yol yenileme çalışması yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.

Gölcük Asar Deresi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı.Proje Hisar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük yolları yenilendi Haberi

Gölcük yolları yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Örcün mahallesinde yol yenileme çalışması yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollar elden geçirerek modern hale getiriliyor. Bu kapsamda İSU tarafından yaptırılan alt yapı çalışmaları tamamlanan Örcün mahallesindeki yollar yenilendi. Büyükşehir Belediyesi köylere kadar ulaşan asfalt ve parke çalışmalarını Gölcük ilçesinde devam ettiriyor. Bu kapsamda Gölcük’ün Örcün mahallesindeki yol çalışması tamamlandı. Mahallede bozulan yollar parke ile kaplandı, parke ve bordür döşendi.

Vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu yol çalışmalarında 3 bin metre kare parke kullanılarak bozuk kaldırımlar modern hale getirildi. Ayrıca yollara bin ton sıcak asfalt döküldü. Yapılan asfalt, parke ve bordür çalışmaları ile mahalledeki ulaşım sorunsuz hale getirildi.


Milliyet 



Haber Kocaeli Manşet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki...