04 / 05 / 2024

gölcüklü kavaklı lunapark teklifleri

gölcüklü kavaklı lunapark teklifleri

Mülkiyeti Büyükşehir’e ait olan iş yerlerinin kiralandığı ihalede, 1999 Marmara Depremi’nde sular altında kalan Gölcük Kavaklı Sahili’ndeki Lunapark Alanı için Mustafa Pehlivan 17 bin 500 TL teklif verdi

Gölcük'teki metruk bina yıkıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda, Kavaklı´daki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Kocaeli Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istiyor!

Kocaeli Gölcük'te hayata geçecek kentsel projesi için anket yapılarak halkın istekleri dikkate alındı. Anket sonuçlarına göre, Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istediklerini belirtti.

Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ'den beklentisi büyük!

Başkanı Ali Osman Kılıç, Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ evlerini büyük merakla beklediklerini belirtti. Kılıç, ''Emeklilerin TOKİ'den büyük beklentisi var" dedi.

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük'teki dönüşümde sosyal tesis yapılacak mı?

İlçemizde yaklaşık üç kilometrelik bir sahil şeridine sahip olan Kavaklı’da sosyal tesis olmaması, halkımızı Gölcük dışına itiyor. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Kavaklı’da Gölcüklüler için birçok proje yapılabilir

Gölcük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gölcük'te yapımı gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde, mevcut sanayi sitesinin taşınacağı alan ile ilgili çalışmalar sürüyor. Kentsel dönüşüm projesinde, şu an sanayinin taşınacağı alanda görüşmeler sürüyor.

Mehmet Ellibeş Gölcük Mahalle Konağı'nı inceledi!

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Mahalle Konağında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Gölcük Tabiat Parkı'na teleferik kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yedigöller'de piknik yasaklandı, Gölcük Tabiat Parkı'nda da yasaklanacak. Vatandaşlarımızın hem Yedigöller, hem de Gölcük'e gelmeden rahatlıkla piknik yapabileceği bir alan ayırdık" dedi.

Gölcük Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyonu tamamlandı!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

Gölcük'te kentsel dönüşümden kimse mağdur olmayacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in büyük önem verdiği kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak önceki gün önemli bir toplantı yapıldı. Başkan Ellibeş bu konuda kimsenin mağdur olmayacağını söyledi.

Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde ön proje hazırlandı!

Gölcük'te yapımına kısa süre içinde başlanacak olan Hisardere Köprülü Kavşak ihalesi ile yine Gölcük'te trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan battı­- çıktı projesi, ilçemize büyük fayda sağlayacak.

gölcüklü kavaklı lunapark teklifleri Haberi

gölcüklü kavaklı lunapark teklifleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belediye Encümeni, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı’na ait 9 iş yerinin kiralama ihalesini gerçekleştirmek üzere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında bir araya geldi. Açık arttırma üsulüyla yapılan ihalede 9 işyerinden sadece muhammen bedeli 7 bin 920 TL olarak belirlenen Karamürsel Akçat Mahallesi Soğuk Hava Tesisi için talipli çıkmadı. 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde sular altında kalan Gölcük Kavaklı Sahili’ndeki lunapark alanı da yeniden yapılması için kiraya çıkarılan yerler arasındaydı. Kocaeli Fuarı içerisindeki Park Lunasan’ın yıllardır işletmeciliğini yapan Mustafa Pehlivan, Gölcük Kavaklı Sahili’ndeki Lunapark Alanı’na talip olan tek isim oldu.



Mavi...