04 / 05 / 2024

Gölcükteki asansörler yenileniyor mu

Gölcükteki asansörler yenileniyor mu

Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği uyarınca Gölcük Belediyesi, idari sınırları içerisindeki asansörlerin yıllık kontrol hizmetleri için İnspecco Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. ile protokol imzaladı.

Yeni nesil asansörler, güven veriyor!

Yeni nesil asansörler, daha verimli, emniyetli ve akıllı sistemleriyle kullanıcıya güven veriyor. Günümüzün vazgeçilmez ulaşım araçlarının başında gelen asansörlerin ileri teknolojiyle üretilmesi veya modernize edilmesi, asansör korkusunu önemli ölçüde azaltıyor.

Gölcük Değirmendere'nin yolları yenileniyor!

Gölcük Belediyesi Ekiplerince Değirmendere’de yol yapım, asfalt çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda Değirmendere Fındık Sokak’ı kapsayan yol yapım, asfalt çalışmaları gerçekleştirilmekle birlikte, çalışmalar hızlı bir şekilde ve büyük titizlikle yürütülüyor.

Gölcük İhsaniye Mezarlığı yenileniyor!

Kocaeli Gölcük Belediyesi, İhsaniye Mezarlığı çevresinde duvar yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda ekipler eski duvarları yıkarak yerine 5 bin metreküp taş duvar yapacak.

Gölcük Tarihi Konağı yenileniyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve Genel Koordinatör Nihat Abiş ile birlikte Örcün´de yapımı devam eden tarih konağın inşaat çalışmalarını inceledi.

Gölcük'teki Yalı Evleri yenileniyor!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

250 yataklı Gölcük Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Gölcük'te nüfusun hızla artması, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinden de hastaların gelmesi nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor. İşte ihaleyle ilgili ayrıntılar...

Mehmet Ellibeş Gölcük Mahalle Konağı'nı inceledi!

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Mahalle Konağında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Gölcük Tabiat Parkı'na teleferik kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yedigöller'de piknik yasaklandı, Gölcük Tabiat Parkı'nda da yasaklanacak. Vatandaşlarımızın hem Yedigöller, hem de Gölcük'e gelmeden rahatlıkla piknik yapabileceği bir alan ayırdık" dedi.

Gölcük Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyonu tamamlandı!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

Gölcük'te kentsel dönüşümden kimse mağdur olmayacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in büyük önem verdiği kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak önceki gün önemli bir toplantı yapıldı. Başkan Ellibeş bu konuda kimsenin mağdur olmayacağını söyledi.

Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde ön proje hazırlandı!

Gölcük'te yapımına kısa süre içinde başlanacak olan Hisardere Köprülü Kavşak ihalesi ile yine Gölcük'te trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan battı­- çıktı projesi, ilçemize büyük fayda sağlayacak.

Gölcükteki asansörler yenileniyor mu Haberi

Gölcükteki asansörler yenileniyor mu


Gölcük Belediyesi, ilçe genelindeki binalarda bulunan asansörleri, Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği’ne uygun hale getirecek.


18.11.2008 tarih ve 27058 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği uyarınca Gölcük Belediyesi, idari sınırları içerisindeki asansörlerin yıllık kontrol hizmetleri için İnspecco Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. ile protokol imzaladı. Yapılan protokolün ardından çalışmalar başladı ve ilçede 194 adet asansörün kontrolü gerçekleştirildi.

CAN KAYBI YAŞANMAMASI İÇİN

İdari sınırlar içerisinde mevcut bulunan asansör sayısına göre yapılan kontrollerin yüzde 50 seviyesinde kaldığı tespit edildi. Vatandaşların adreslerine yapılan kontrollerin önemi konusunda bilgilendirme tebligatları da yapıldı. Gölcük Belediyesi, idari sınırları içerisindeki binalarda bulunan asansörlerin Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği’ne uygun hale getirilerek kullanımda her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmamasını amaçlıyor.


Manşet...