25 / 07 / 2024

Gold Business adres

Gold Business adres

Gold Business Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Keskin ve Tuğçe Çelik tarafından kuruldu.

Gold Business Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Business Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Keskin ve Tuğçe Çelik tarafından kuruldu.

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, Ataşehir'de 19 katlı olarak yükseliyor. Proje mimarisi ve özellikleriyle dikkat çekiyor..

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Canan Yapı Canan Business adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Canan Yapı Canan Business adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor.

Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Business Evleri daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri...

Çorlu Gold Business Center ofis fiyatları!

Çorlu Gold Business Center proje içerisinde kapalı otopark, güvenlik, lobi haberleşme ve kartlı geçiş, ortak mahal havalandırma gibi donatıları da bulunuyor. Çorlu Gold Business Center ofis fiyatları haberimizde yer alıyor.

Gold Business Center Çorlu ofislerinde metrekare birim fiyatları 3 bin 700 TL' den başlıyor!

Gold Business Center Çorlu ofisleri 53 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Ayrıca projede 225 metrekare alanında dubleks ofislerini yaratma imkanı da sağlanıyor.

İkitelli Trios 2023 adres!

İkitelli Trios 2023 adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. İkitelli Trios 2023 projesinde business center, okuma odası, restoran, sinema salonu, showroom, business center yer alıyor.

Caprice Gold Maldives iletişim, adres, telefon numarası!

Caprice Gold Maldives iletişim, adres, telefon numarası bilgileri haberimizde yer alıyor. Maldivler Kofenbe Adası'nda yer alan Caprice Gold Maldives projesi 25 Ekim'de hizmete açılıyor...

Maldives Caprice Gold adres bilgileri! Rezervasyonlar 30 Ocak'ta!

Maldives Caprice Gold adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede rezervasyonlar 30 Ocak tarihinde başlayacak. Maldives Caprice Gold projesinde paket fiyatları 99 Euro'dan başlıyor

Caprice Gold Maldivler adres bilgileri!

Caprice Gold Maldivler adres bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Bu yıl Ekim ayında hizmete açılacak olan Caprice Gold Maldivler projesinde rezervasyon alımları 30 Ocak'ta başlıyor...

Beylikdüzü Hitit Business Residence adres! 18 ay sonra teslim!

Beylikdüzü Hitit Business Residence adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında bulunan konut tiplerinin alanları 40 metrekareden başlıyor ve de 255 metrekareye kadar yükseliyor

Gold Business adres Haberi

Gold Business adres

Gold Business Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Keskin ve Tuğçe Çelik tarafından kuruldu.

Gold Business Otelcilik Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 4- Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe,...