29 / 04 / 2024

Göldeluxe evleri nerede

Göldeluxe evleri nerede

Bir Atayıldız İnşaat projesi olan ve Eryaman'da inşa edilen Goldeluxe Konutlan, faizleri yükseltmeyerek. 0,68 faiz oranıyla konut satışlannı ikiye katladı. Gölde Luxe projesinde ise 1+1,2+1,3+1,4+1 gibi farklı daire seçenekleri bulunuyor...

Seba Göktürk Evleri nerede? 

Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Avenue İstanbul Evleri nerede?

Avenue İstanbul Konutları Gül İnşaat tarafından 436 daire, ticaret alanları ve iki katlı AVM olarak planlandı. Avenue İstanbul Evleri nerede?

Hasbahçe Kağıthane Evleri nerede?

119 daireden oluşan Hasbahçe Kağıthane Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Özel bir koru ve göl manzarasına hakim Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları 386 bin 680 TL'den başlıyor. Peki Hasbahçe Kağıthane Evleri nerede?

Adres Koru Evleri nerede?

Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri'nin fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Adres Koru Evleri nerede?

Avangart İstanbul Evleri nerede?

Gül Proje imzası taşıyan Avangart İstanbul Evleri'nin metrekare birim satış fiyatı 7 bin 142 TL'den başlıyor. Peki Avangart İstanbul Evleri nerede?

Karat 34 Evleri nerede?

Ön talep toplamaya devam eden Karat 34 Konutları 5 bloktan oluşuyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek. Peki Karat 34 Evleri nerede?

Tual Bahçekent Evleri nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 365 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 23 blok şeklinde yükseliyor. Peki Tual Bahçekent Evleri nerede?

Aydos Country Evleri nerede?

1+1 daire fiyatları 252 bin 600 TL'den başlangıç gösteren Aydos Country Residence'de 30 ay vade avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aydos Country Evleri nerede?

Vira İstanbul Evleri nerede?

Vira İstanbul Rezidans 17 blok şeklinde dizayn edildi. Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin bulunduğu proje Gül Proje imzası taşıyor. Peki Vira İstanbul Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

Therra Park Tarabya Evleri nerede?

Gök-an İnşaat imzası ile hayata geçirilen Therra Park Tarabya Konutları 16 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Therra Park Tarabya Evleri nerede?

İnİstanbul Lokal Evleri nerede?

İnİstanbul Lokal Topkapı'da yüzde 1 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. Fiyatların 345 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Peki İnİstanbul Lokal Evleri nerede?

Göldeluxe evleri nerede Haberi

Göldeluxe evleri nerede


Bir Atayıldız İnşaat projesi olan ve Eryaman'da inşa edilen Gölde Luxe Konutlan, faizleri yükseltmeyerek. 0,68 faiz oranıyla konut satışlarını ikiye katladı. 


Projenin Satış Müdürü Nalan Başarı, "Herkes ev sahibi olsun, herkes kaliteli yaşamı ve konforu makul fiyatlara alsın, sosyal hayatından ve günlük ihtiyaçlarından kısmadan konut ödemesini rahatça yapsın diye çabalıyoruz. "Atayıldız Group'un bitirdiği ödüllü projeleri Ütopya Konutları ve Atayıldız Yaşam Konutları, devam eden Çayyolu Yaşamkent Florium Konutları ile birçok inşaat şirketine ilham kaynağı ve örnek oldu.Gölde Luxe projesinde ise 1+1,2+1,3+1,4+1 gibi farklı daire seçeneklerimizle l.etap satışlarımızın üçte ikisi tamamlandı. Ankara'da doğru proje ile satış lideri olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz" dedi. 


Posta...