04 / 05 / 2024

Golden Border İnşaat iletişim

Golden Border İnşaat iletişim

Golden Border İnşaat Ve Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alkheısı tarafından kuruldu. 

Golden World İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Golden World İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL Selma Navruz tarafından kuruldu.

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alı Ilbeygı tarafından kuruldu.

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Harun Kaplan tarafından kuruldu.

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Anar Mammadov tarafından kuruldu.

Golden Eagle Gayrimenkul İnşaat Ve Sportif Faaliyetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Eagle Gayrimenkul İnşaat Ve Sportif Faaliyetler Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  25 milyon TL sermaye bedeli ile Askhab Gıtaev Ve Iaragı Gıtaev tarafından kuruldu.

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi kuruldu!

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsalti, Ahmad Ghassan Altınawı, Husseın Mohamme Al-Aswadı ve Mahmoud Saeed ortaklığında kuruldu.

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Kara tarafından kuruldu.

Border İnşaat Temizlik Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Border İnşaat Temizlik Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Çarşafoğlu tarafından kuruldu.

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 440 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özdemir tarafından kuruldu.

Golden Lion İnşaat Petrol Gıda Otomotiv Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Golden Lion İnşaat Petrol Gıda Otomotiv Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyednaser Esmaeli Dastjerdi tarafından kuruldu.

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 7 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmatullah Nazar tarafından kuruldu.

Golden Border İnşaat iletişim Haberi

Golden Border İnşaat iletişim

Golden Border İnşaat Ve Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alkheısı tarafından kuruldu. 
 

Golden Border İnşaat Ve Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İnşaat sanayinin gerektirdiği yatırım ve tüm faaliyetlerinde bulunabilir a) Kentsel mekânlar (park. bahçe, oyun, spor, gezi yerleşim ve sit alanları, yol, kaldırım meydan ve pazaryerleri vb.) için gerekli olan; asfalt, plak taş, beton karo, bordür, büz,merpen, çit, direk, istinat duvarı gibi beton, ahşap, metal, prefabrik vb yapı elemanları/malzemeleri üretebilir, alabilir, satabilir. Bunların paketlenmesi, ambalajlanması, dağıtımı, pazarlanması, alanlarında çalışmalar yapabilir. Gerekli malzemenin temini için kum, çakıl, ve taş ocakları, beton santrali, asfalt plenti gibi gerekli tesisleri kurabilir..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Golden Border İnşaat Ve Endüstri Dış Ticaret...