02 / 05 / 2024

Golden Dream İstanbul adres

Golden Dream İstanbul adres

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Ercan ve Selim Bağcı tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmoud N.D.A. ve Nasser Khader ortaklığında kuruldu.

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Ercan ve Selim Bağcı tarafından kuruldu.

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nael Zakaria Bakri  tarafından kuruldu. 

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

Millennium Istanbul Golden Horn açıldı!

Dünyaca ünlü otel zinciri Millennium Hotels & Resorts’un Türkiye'deki ilk oteli olan 'Millennium Istanbul Golden Horn' adıyla hizmete açıldı.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Brooklyn Dream Kadıköy konut fiyatları!

İstanbul'un Anadolu Yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Brooklyn Dream projesinde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor. Projede Pana Yapı imzası bulunuyor...

Brooklyn Dream daire teslimleri!

Brookyln Dream projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor...

Golden Dream İstanbul adres Haberi

Golden Dream İstanbul adres

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Ercan ve Selim Bağcı tarafından kuruldu.

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya...