27 / 04 / 2024

Golden Life Göral Yapı nerede

Golden Life Göral Yapı nerede

Pendik Golden Life iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pendik Golden Life Evleri projesinde yüzde 40 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan tutar 40 ay sıfır faiz olarak ödeniyor...

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

Güral Loft Çiftehavuzlar'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Kaçırılmayacak bir kampanyanın başladığı Güral Loft Çiftehavuzlar projesinde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Güral Loft Çiftehavuzlar'da kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Anadolu Yakası’nın gözde lokasyonunda yer alan “Güral Loft Çiftehavuzlar”da başlatılan kampanya kapsamında; peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak Kurban Bayramı kampanyası!

Güral İnşaat, bayrama özel kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kurban Bayramı boyunca Güral İnşaat’ın Çiftehavuzlar projesinden ev almak isteyenler peşin fiyatına yüzde 5 indirim ya da yüzde 25 peşin, geri kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme fırsatı ile ev sahibi olabilecek

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.

Onur Park Life güncel fiyatlar!

Onur Park Life güncel fiyatları 2+1'lerde 400 bin liradan başlıyor. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Golden Life Göral Yapı nerede Haberi

Golden Life Göral Yapı nerede


Golden Life Evleri Göral Yapı tarafından inşa ediliyor. Göral Golden Life projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesinde hayata geçiriliyor. Pendik Golden Life iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Göral Yapı Golden Life Evleri projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Pendik Golden Life Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı.


Pendik Golden Life Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 40 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra Göral Yapı bünyesinde 40 ay sıfır faiz olarak kalan ödeme yapılıyor.


Pendik Golden Life iletişim için 0532 409 49 27 numaralı telefondan Golden Life Pendik tanıtım ofisi ile görüşme yaparak, proje fiyatları ve diğer detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz.


Golden Life Pendik projesi içerisinde spor alanları, yürüyüş parkuru, kapalı otopark, çocuk oyun alanları,...