12 / 05 / 2024

Golden Organizasyon adres

Golden Organizasyon adres

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi kuruldu!

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Mng Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 440 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özdemir tarafından kuruldu.

Öztürkmen Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Sinema Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Sinema Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Türkmen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta kuruldu.

Suat Altın İnşaat Golden Center daire fiyatları!

Suat Altın İnşaat Golden Center daire fiyatları 77 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kayseri İldem'de yükselen Golden Center konut projesi Haziran 2015 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Erdörtyol Gıda Organizasyon ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erdörtyol Gıda Organizasyon ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi, İbrahim Manav tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Ömür Sokak'ta kuruldu.

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Kartal, Mediha Yadigar Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Suat Altın İnşaat Golden Center adres!

Suat Altın İnşaat Golden Center adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Golden Center projesinde 1 oda 1 salonlarda 77 bin TL'den, 2 oda 1 salonlarda ise 104 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Suat Altın İnşaat Golden Center iletişim!

Suat Altın İnşaat Golden Center iletişim, adres ve proje bilgileri haberimizde yer alıyor. Kayseri İldem'de hayata geçirilen Golden Center projesinde konut fiyatları 77 bin TL'den başlıyor...

Çelebi Havacılık organizasyon yapısını geliştiriyor!

Türkiye’ nin global markası Çelebi Havacılık Holding A.Ş. (ÇHH), ulusal ve uluslararası arenada kaydettiği güçlü büyümeye paralel olarak organizasyon yapısını da güçlendirerek yeniden şekillendiriyor...

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Dursun, Ufuk Bozkurt, Faruk Ateş, Şafak Bozkurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Golden Life Sancaktepe'de 225 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Golden Life Sancaktepe projesinde daire fiyatları 225 bin TL ile 360 bin TL arasında değişiyor. Golden Life Sancaktepe projesinde teslimler Şubat 2015 yılında yapılıyor...

Caliente Organizasyon Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caliente Organizasyon Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Olgun Kızanlık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan 2014 tarihinde Beykoz, Cumhuriyet Reşadiye Caddesi'nde kuruldu.

Golden Organizasyon adres Haberi

Golden Organizasyon adres

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.
Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi konusu: 
şirket her türlü insan mal ve eşyanın kara hava ve deniz ve demiryolu ile şehirlerarasıve uluslararası taşımacılığı yapmak ve 27/06/2019 tarihinde tescil edilen madde tadilinde yazılı olan diğer işler. 
Adres: ALTINTEPSİ MH.Y.KEMAL CD.BÜYÜK İST.OTOGARI BLOK NO.93/Z028...