30 / 04 / 2024

Golden Suite satış ofisi

Golden Suite satış ofisi

Tamamı 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen proje İzmir'in Çiğli ilçesinde yükseliyor. Projede daire alanları 70 metrekare olarak tasarlandı. İzmir'in Çiğli ilçesinde fiyatları 222 bin TL'den başlıyor.

Golden Suite satış ofisi!

Golden Suite satış ofisi ile 444 61 91 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Dairelerin 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede tek blok halinde yükseliyor.

BİM'de Sleepy Natural Bebek Bezi 265 TL'ye, Golden Rose Lip Gloss 65 TL'ye, Nut Fıstık Ezmesi 49 TL'ye satılacak!

BİM'in 7 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de hangi aktüel ürünler ne kadar fiyata satışa çıkarılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Yabancıya konut satışında 'golden visa' ve yüzde 1 fon payı önerisi! Gayrimenkulde 2025 ve 2026 yılları önemli!

Mars Türkiye kurucusu ve CEO’su Hakan Bucak, gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve yabancıya konut satışına da değindi. İşte Hakan Bucak'ın sektörle ilgili önemli açıklamaları...

Yabancıya konut satışı, sektöre can suyu oldu!

Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya konut satışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, satışların gayrimenkul sektörüne can suyu olduğunu söyledi.

Altunhan Suite fiyat listesi!

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Altunhan Suite projesinde satış süreci başladı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Altunhan Suite fiyat listesi...

Altunhan Suite Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Altunhan Suite projesinde satış süreci devam ediyor. Projede daire fiyatları 599 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında değişiyor.

LaBonita Suite satılık!

Erişen İnşaat tarafından Çiğli'de yükselen LaBonita Suite projesinde ansman öncesi fırsatlar başladı. İşte LaBonita Suite satılık daire fiyatları...

LaBonita Suite fiyatları!

Erişen İnşaat tarafından Çiğli'de inşa edilen LaBonita Suite projesinde lansman öncesi fırsatlar başladı. Peki projede satılık daire fiyatları ne kadar? İşte LaBonita Suite fiyatları...

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev satıldı!

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizisinin çekildiği ev satıldı. ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgeleri arasında yer alan Brentwood'daki evin yeni sahibi 4 milyon 620 bin dolar veren kişi oldu.

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Golden Tulips Kartal'da takas dönemi başladı!

Kartal Golden Tulips’da satışlar devam ediyor. 168 adet bağımsız bölümden oluşan Golden Tulips  projesi Suat Altın İnşaat imzasıyla  26 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor.

İzmir For You Suite 2017 Aralık'ta teslim!

Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk, yeni projeleri "For You Suite" ile İzmirlilere yatırım fırsatı sunduklarını söyledi. Projeye ilişkin bilgiler veren Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Çiğli'de yer alan projemizin yatırım değeri çok yüksek.

Golden Suite İzmir güncel fiyat!

Golden Suite İzmir güncel fiyat listesi 220 bin TL'den başlayarak değişiyor. Golden Suite projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Özkan Golden City'de satışlar başladı!

Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti.

Golden Suite satış ofisi Haberi

Golden Suite satış ofisi

Tek bloktan meydana gelen projede daire büyüklükleri 70 metrekare olarak tasarlandı. Proje  Katal İnşaat - Murat Gökçekaya Kuyumculuk  işbirliğinde inşa ediliyor.


İletişim kapsamında telefon numarasının 444 61 91 olarak belirlendiği proje tamamı  1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Proje İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçiriliyor.


Ortak alanları arasında projede güneşlenme terası, lobi ve çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, fitness merkezi gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Golden Suite İzmir satılık daire 222 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Katip Çelebi Üniversitesi ve Jet Üssü'ne yakın bir bölgede yükseliyor.


Telefon: 444 61 91

Web: http://www.golden-suite.com/

Tülay...