07 / 05 / 2024

Golden Tulip Hotel Lefkoşa

Golden Tulip Hotel Lefkoşa

Ajanda PR, inşaat, gıda ve hizmet sektörlerinde 20. yılını geride bırakan, gerçekleştirdiği konut projelerinde “Huzurlu Yaşam Alanları” ilkesi ile insana ve değerlerine saygı duyan yapılar inşa eden Bakyapı Group’un iletişim ajansı oldu

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Golden Tulip Gayrimenkul Sıhhi Elektrik Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Tulip Gayrimenkul Sıhhi Elektrik Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Youssef Al Mousa tarafından kuruldu. 

Ayvansaray Millenium Golden Horn Hotel için imzalar atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilenen Ayvansaray Türk Mahallesi'nde hizmet verecek otel için iş birliği anlaşması imzalandı.Başkan Demir, "Burası tasarımcıların, İstanbulluların uğramak istediği önemli bir yer olacak" dedi.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn açıldı!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Eyüp Silahtarağa Mahallesi’nde haftasonu açıldı. Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da katıldı...

Kıbrıs'ın inşaat firmaları bir araya geldi!

Kuzey Kıbrıs’ın köklü girişimlerinden Darem Trading LTD, Kuzey Kıbrıs inşaat sektörünün önde gelen isimlerini Golden Tulip Hotel’de düzenlenen Alumil tanıtım toplantısında bir araya getirdi...

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi açıldı!

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi, Tolga Urcan Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Golden Tulip, Metrotel Grup ile Türkiye'de yatırıma geliyor!

Dünya çapında işletti yaklaşık bin 200 otel ve 90 bin yatak kapasitesiyle 45 ülkede temsil edilen Golden Tulip markalarının gelişimi için Türkiye'de Metrotel Grup ile stratejik ortaklığa imza attı.

Bulut İnşaat, Lavinium projesinde tapuları törenle teslim etti!

Bulut İnşaat’ın tamamlanan Lavinium projesi kapsamında hak sahiplerine tapuları bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de düzenlenen törenle teslim edildi

Golden Tulip Hotel Lefkoşa Haberi

Golden Tulip Hotel Lefkoşa


Ajanda PR, inşaat, gıda ve hizmet sektörlerinde 20. yılını geride bırakan, gerçekleştirdiği konut projelerinde “Huzurlu Yaşam Alanları” ilkesi ile insana ve değerlerine saygı duyan yapılar inşa eden Bakyapı Group’un iletişim ajansı oldu. Bursa’da birçok projeye imza atan Bakyapı Group, İstanbul’daki ilk konut projesini Bakyapı İstanbul Prestij Park ile hayata geçiriyor.



Ajanda PR, Trump Towers Istanbul, Fratelli La Bufala Trump Towers, Fratelli La Bufala Bahçeşehir

Akbatı, İnci Deri, Extreme Audio, MFM Cosmeceuticals, Miramay Kozmetik, FYP Proje Geliştirme, Golden Tulip Hotel Lefkoşa gibi sektöründe öncü markalara iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.

   ...