02 / 05 / 2024

Goldiva Kuzey projesi

Goldiva Kuzey projesi

Diva İnşaat tarafından inşa edilen proje 17 kat şeklinde yükselecek. Proje toplam 192 adet daireden meydana geliyor. İzmir Goldiva Kuzey Evleri 'nde teslimler 2016'da yapılacak.

Goldiva Kuzey'de 300 bin liraya 2+1!

Diva İnşaat tarafından hayata geçirilen Goldiva Kuzey projesinde 190 konut bulunuyor.Goldiva Kuzey modern ve şık tasarımlı dairelerini, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle oluşturuyor. Proje 17 kattan oluşarak, bölgenin en yüksek yapısı haline geliyor...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi mecliste!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Goldiva Familya'da sıfır faizli kampanya!

329 daire ve 15 cadde dükkanından meydana gelen Goldiva Familya projesi, Bornova’da yüksemeye devam ediyor.  Goldiva Familya'da teslimler 2020 yılında yapılacak. 

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde son durum!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı KGM, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ndeki çalışmalarla ilgili açıklama yayınladı. Açıklamada, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kınalı-Odayeri Kesimi ve Çatalca-Subaşı Devlet Yolu’nun yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde kuralar çekildi!

50 bin konutluk Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nin ilk bölümünde yer alan 749 konutluk 2. Etap'ın kurası TOKİ Başkanı Ergün Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin ve konutlara başvuran ailelerin katılımıyla çekildi...

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi'nde kura bugün çekiliyor!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapılacak...  

TOKİ Gaziantep'te Kuzey Şehir Projesi’yle 50 bin konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Gaziantep’te hayata geçirdikleri Kuzey Şehir Projesi’yle 50 bin konut inşa edeceklerini dile getirdi. TOKİ Başkanı Turan, konutları 2023’e kadar tamamlayacaklarını dile getirdi.

Kuzey Ankara Dönüşüm Projesi'nde kura heyecanı!

Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan Keçiören ve Altındağ’daki toplam 230 konutun kura çekilişi yapıldı.

Goldiva Kuzey projesi Haberi

Goldiva Kuzey projesi

İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükselen projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


17 kat şeklinde yükselen projede inşa çalışmaları devam ediyor. Projedeki 2+1 daireler 130 metrekare, 3+1 daireler 171 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor.


Ulaşım bilgisine göre projede  Forum Bornova'ya 600 metre, Ege Üniversitesi'ne 3 dakika, Yaşar Üniversitesi'ne 2 dakika, Ege Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Hastanesi'ne 3 dakika, 400 metre otogara 5 dakika, Adnan Menderes Havaalanı'na ise 20 dk yakınlıkta bulunuyor.


Sosyal seçenekleri arasında fitness salonu, yüzme havuzu, açık kapalı otopark, oyun parkları bulunuyor. Proje toplam 192 adet daireden meydana geliyor.


İzmir Golpa Kuzey Evleri'nde teslimler 2016'da yapılacak. Projede ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatta geri kalan kısım banka kredili taksitlendiriliyor.


Adres: Rafet Paşa Mah....