02 / 05 / 2024

GoldMaster kampanyaları

GoldMaster kampanyaları

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, bayilerine özel düzenlediği kampanyayla, belirli bir limitin üzerinde sipariş veren bayilerine Umre Seyahati, Küba, Ukrayna ve Kıbrıs turları hediye diyor.

TOKİ'nin en çok ilgi gören kampanyaları!

TOKİ tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 250 binden fazla başvuru geldi. Vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ kampanyasında o ile tam 106 kat başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok ilgi gören kampanyaları...

Sevgililer günü konut kampanyaları 2019!

İnşaat firmaları Sevgililer günü kapsamında birbirinden avantajlı kampanyalar düzenliyor. İşte Sevgililer günü konut kampanyaları 2019...

Konut kredisi kampanyaları sıfır konut satışlarını arttırdı!

2018 Aralık ayında sıfır konut satışları ilk kez ikinci el konut satışlarını geçti. Sıfır konutlarda yaşanan talep artışının ana nedeni sadece sıfır konutlara uygulanan konut kredisi kampanyaları oldu…

Kampanyalar yatırımcıların gayrimenkule ilgisini artırdı!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Konut kampanyaları ve indirimler meyvesini verdi!

Konut sektörünü canlandırmak için düzenlenen kampanyalar ve KDV indirimi meyvesini verdi. Buna göre, Ekim ayında tüm zamanların en yüksek aylık satışı gerçekleşti.

Konut projelerinde hangi kampanyalar başarılı olur?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen bir çok projenin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında profesyonel görev alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş, konut projelerinde hangi kampanyaların başarılı olabileceğini değerlendirdi..

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Konut kampanyalarından en karlı çıkan Esenyurt oldu!

Gayrimenkul sektöründe, faizi yüzde 0.98’e indiren yüzde 20 indirimli kampanya konut satışlarında patlama yaşandı. Konut kampanyalarından en karlı çıkan ilçe ise Esenyurt oldu. 

Konut kampanyaları meyvesini verdi!

Konut sektörü için düzenlenen kampanyalar etkisini gösterdi. 15 Mayıs-30 Haziran arasında düzenlenen kampanyalarla konut satışları 2018 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 22.4 arttı.

Konutta Babalar Günü ve bayram kampanyaları 2018!

Konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 0.98’e indirilmesinin ardından gayrimenkul sektöründe canlılık devam ediyor. İnşaat firmaları konut almak isteyenler için Ramazan Bayramı ve Babalar Günü'ne özel kampanyalar düzenliyor...

Ramazan ayı konut kampanyaları 2018!

Gayrimenkul sektöründe markalı konutlarda Ramazan kampanyaları başladı. İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar pek çok projede kampanya düzenlendi. 

Anneler Günü konut kampanyaları 2018!

İnşaat firmaları projelerinde Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenledi. Projelerden ev alanlara pırlanta yüzükten mobilya çekine kadar birçok fırsat sunuluyor. İşte Konutta Anneler Günü kampanyaları 2018...

GoldMaster kampanyaları Haberi

GoldMaster kampanyaları

GoldMaster bayileri, dünyanın dört noktasına uçmaya hazırlanıyor. Bayilere özel düzenlenen kampanya kapsamında, aralık, ocak ve şubat aylarında küçük ev aletleri ve züccaciye grubu ürünlerinden, 100 binTL’lik siparişlere Umre seyahati ya da Küba turu, 30 bin TL’lik siparişlere Ukrayna ve 20 bin TL’lik siparişlere ise Kıbrıs seyahati hediye ediliyor.


Kampanya kapsamında hediye edilecek olan, tek kişilik seyahatlerin 2016 yılının mart ayına kadar gerçekleştirilmesi...