29 / 04 / 2024

GoldMaster Marine serisi

GoldMaster Marine serisi

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

GoldMaster'ın elektrikli ev aletlerinde mor serisi!

GoldMaster, mor serisi ürünleriyle evleri renklendiriyor . GoldMaster, elektrikli ev aletlerinde çaycıdan, saç kurutma makinesine, mutfak terazisinden, kahve makinesine kadar seçenekleriyle morun cazibesini evlere taşıyor...

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

Seramiksan Galata serisi tarihi dokuyu evlere taşıyor!

İstanbul’un tarihi semti Galata sokaklarında gezerken yaşadığınız eşsiz huzuru ve tarihi dokuyu evinize taşıyan Seramiksan Galata serisi mekanlara hayat veriyor. Seri, alata’nın dinginliğini yaşam alanlarına yansıtıyor.

Vitra Dream serisi klasik tutkunları içi üretildi!

VitrA Dream serisi küvette yıkanmanın rahatlığını yaşamak isteyenler için tasarlandı.VitrA’nın ayaklı klasik küveti Dream, şık ve yalın tasarımı ile klasik çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.

Penta Halley Serisi ile armatürlere, kişiye özel tasarımlar kazandırıyor!

Halley kuyruklu yıldızından esinlenerek tasarlanan " Halley serisi " armatür ve aksesuarlar banyoları bütünleştiriyor, kreasyon haline getiriyor. Penta Halley Serisi ile projelerinizde marka bilinirliğinize katkı sağlayabilirsiniz.

Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor!

Artema, taşınırken banyo aksesuvarlarını da yanında götürmek isteyenlere, kaliteli ve sağlamlığı kadar zarif tasarımıyla da dikkat çeken Somnia serisini öneriyor. Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Elegance banyo serisi, zamansız bir banyo tasarımı sunuyor!

Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor.

Yurtbay Seramik Era serisi ile mermerin eşsiz dokusunu yakalayın!

Doğanın benzersiz dokularını seramiğe taşıyan Yurtbay, banyonuzda ve dilediğiniz her yerde, mermerin ebedi güzelliğine ERA Serisi ile yer açmanızı sağlıyor. Yurtbay Seramik Era serisi ile mermerin eşsiz dokusunu yakalayın.

Kelebek Mobilya Anna serisi ile kullanıcıları konforla buluşturuyor!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, 90’lı yıllardan bu yana tüketicilerin beğenisini kazanan şık ve de işlevsel tasarıma sahip ‘Anna’ serisi ile kullanıcıları konfor ile buluşturuyor.

Fantasia Seramik Acquapura serisi suyla ışığın mimari sentezini yansıtıyor!

İskandinav tasarımının temel ilkelerinden ve Japon Zen kültüründen ilham alınarak tasarlanan Acquapura serbest duş paneli, bedeni ve zihni düşsel yolculuklara çıkarıyor. Fantasia Seramik Acquapura serisi suyla ışığın mimari sentezini yansıtıyor.

Goldmaster'den ramazan kampanyası!

Tasarımı, kalitesi ve uygun fiyatlarıyla sektörün öncü markaları arasında yer alan GoldMaster, Ramazan’a özel 3 farklı “ Ramazan Paketi Kampanyası ” hazırladı. Hazırlanan paketlerde çeşitli kampanyalar bulunuyor.

Ege Seramik’ten Amazon serisi doğa kadar gerçek bir ortam sunuyor!

Ege Seramik, yaşam alanlarına doğal ve modern bir görünüm kazandırmak isteyenleri Amazon Serisi ile tanıştırmaya davet ediyor. Ege Seramik’ten Amazon serisi doğa kadar gerçek bir ortam sunuyor.

GoldMaster Marine serisi Haberi

GoldMaster Marine serisi

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.


40 yıldır üretim ve AR-GE gücüyle global standartlarda hizmet veren Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile yaz coşkusunu sofralarda yaşatıyor. Özellikle tekne sahipleri ve deniz severler için hoş bir alternatif olarak dikkat çeken Marine Serisi, altı kişilik fine bone kahvaltı takımı, altı kişilik fine bone yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan takımla birlikte üç farklı set olarak sunuluyor.  


Marine Serisi’nin altı kişilik fine bone kahvaltı takımı, sabah kahvaltılarına denizin ruhunu katarken, kırk bir parçadan oluşan set, kahvaltı sofrasında ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bir...