16 / 05 / 2024

GoldMaster yeni koleksiyon

GoldMaster yeni koleksiyon

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu Marvel ile neşe dolu bayram sofralarına renk ve estetik katıyor.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Porland'dan yeni koleksiyon; Danshari... 19 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Porland Danshari koleksiyonu, Forest, Sky ve Earth adlı üç seriden oluşuyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Şok market yeni kataloğunu yayınladı! Çeyiz setlerinden dikiş makinesine yok yok…

ŞOK Market 23-26 Temmuz tarihleri arasında satışa sunacağı ürünlerin yer aldığı yeni kataloğunu yayınladı. Cumartesi günü raflarda yerini alacak ürünler yok yok… Singer mini el dikiş makinesinden, Paşabahçe cam takımlara, bahçe ürünlerinden Goldmaster çeyiz setine kadar çeşit çeşit aktüel ürün Şok m

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

GoldMaster, Sensörlü LED Tüp ile verimli aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Sensörlü LED Tüp’ ile harekete duyarlı bir aydınlatma sağlayarak verimli enerji kullanımını sağlıyor.

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

GoldMaster yeni ürünü ile acil aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Acil Durum Kitli T8 LED Tüp’ ile elektrik kesintileri boyunca 1 saat 30 dakikaya kadar acil aydınlatma sağlıyor.

Graniser'den yeni koleksiyon!

Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor.

GoldMaster'dan yeni Marvel koleksiyonu!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu Marvel ile neşe dolu bayram sofralarına renk ve estetik katıyor.

GoldMaster yeni koleksiyon Haberi

GoldMaster yeni koleksiyon

40 yıldır üretim ve AR-GE gücüyle global standartlarda hizmet veren Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki şık koleksiyonu Marvel ile bayramı karşılamaya hazırlanıyor.


Koleksiyon, organik boya kullanılarak imal edildiği için dekorlarındaki renkler uzun süre dayanıklılığını korurken, yüksek ışık geçirgenliği, hafif ve dayanıklı olmasının yanı sıra kurşun, kadmiyum gibi sağlığa zararlı madde içermemesiyle de dikkat çekiyor.


Desenlerinde sadeliği estetik bir tasarımla sunan ve bayram sofralarına renk katan koleksiyon kalabalık sofralar için her türlü ihtiyaca cevap veren ürün çeşitliliğiyle de fark yaratıyor.


899TL’den satışa sunulan ve 97 parçadan oluşan koleksiyonda on ikişer adet yemek, servis ve pasta tabağı ve çorba kasesiyle birlikte iki adet kayık tabak salata kasesi, tuzluk, biberlik, peçetelik, sosluk ve peçete halkası bulunuyor. Koleksiyonun içinde ayrıca altışar kişilik çay-kahve takımı da...