30 / 04 / 2024

Golfkent konut

Golfkent konut

Ankara Golfkent'ten toplam büyüklüğü 38 bin 459 metrekare olan 4 farklı imarlı arsa TURYAP aracılığıyla satışa sunuluyor. 

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.

Ankara Golfkent arsaları 28 Eylül'de satılacak!

Ankara Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. İhale 28 Eylül 2018’de gerçekleşecek.

Ankara Golfkent arsaları satışta!

Ankara Golfkent'te yer alan konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuluyor.  Arsa alanı 1 milyon 260 bin metrekare olan Golfkent'te 2.640 konut bulunuyor. 

Golfkent'te konut, iş merkezi, okul ve sağlık imarlı satılık arsa!

Ankara Golfkent'ten toplam büyüklüğü 38 bin 459 metrekare olan 4 farklı imarlı arsa TURYAP aracılığıyla satışa sunuluyor. 

Turyap'ın Ankara Golfkent'te satışa çıkardığı 22 arsa ihalesi bugün!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’te konut ve ticari imarlı arsalar için satış ihalesi bugün saat 14:00'da yapılacak.

Ankara Golfkent'te 400 bin TL'ye imarlı arsalar!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in konut ve ticari imarlı arsaları 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 14’te Ankara Golfkent satış ofisinde düzenlenen açık artırma ile satışa sunuluyor.

Turyap Ankara Golfkent'te 22 arsa satışa çıkardı!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu'nda yer alan Golfkent'teki 22 adet konut ve ticari imarlı arsalar 9 Kasım'da satışa sunulacak.

Ankara Golfkent, Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent projesi Sign of City Awards'ta finalist!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Turyap Golfkent nerede?

Turyap Golfkent nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Turyap Golfkent projesinde iki etapta 2 bin 604 adet konut yer alıyor...

Turyap Golfkent satılık!

Turyap Golfkent satılık konut kapsamında 2 oda 1 salon dairelerden 5 oda 1 salon dubleks villaya kadar seçenekler bulunuyor. Ankara Golfkent projesi 5 etaptan oluşuyor...

Golfkent fiyat!

Golfkent fiyat bilgisi kapsamında yer alan konutların fiyatları 164 bin liradan başlangıç gösteriyor. Golfkent projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor...

Golfkent konut Haberi

Golfkent konut

1 milyon 260 metrekare alan üzerinde yer alan ve 2 bin 640 konuttan oluşan Ankara Golfkent'te konut, iş merkezi, okul ve sağlık imarlı arsa satışa sunuluyor.


TURYAP aracılığıyla satışa sunulan arsaların toplam büyüklüğü 38 bin 459 metrekare. Satışa sunulan sağlık imarlı arsanın büyüklüğü 7 bin metrekare, konut imarlı arsanın büyüklüğü 18 bin 917 metrekare, eğitim imarlı arsanın büyüklüğü 8 bin 954 metrekare, iş merkezi imarlı arsanın toplam büyüklüğü 2 bin 588 metrekare. 


Doğal yapıya uygun olarak hayata geçirilen Ankara Golfkent projesi yaya ulaşımının ağırlıkta olduğu bir proje. Projede 6 kilometre uzunluğunda "yaşam yolu" adı verilen yürüyüş parkuru bulunuyor. 

Ankara Golfkent'te 250 bin metrekare alanda 2 adet par 3, 5 adet par 4 ve 2 adet par 5; 3 bin 185...