07 / 05 / 2024

Göltaş Denetim Kurulu

Göltaş Denetim Kurulu

Göltaş Göller Bölgesi Çimento San. ve Tic. A.Ş., yönetim ve denetim kurulunda görev yapan üyelerini açıkladı

Yapı denetim kuruluşları isyan etti! Yapın denetim firması çok, denetleme alanı yok!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa’da ihtiyacın üzerinde firma olduğunu, gerçekte öyle bir denetleme alanının olmadığını söyledi.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Yapı Sahipleri ile Yapı Denetimi Hizmet Sözleşmesi İmzalayacak Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31784 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Tebliğinde değişiklik!

Yapı Sahipleri ile Yapı Denetimi Hizmet Sözleşmesi İmzalayacak Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31581 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

Yeni Gimat GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat GYO'nun 2021 yılı için önerilen bağımsız denetim kuruluşu Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. (Mazars) genel kurul onayının akabinde tescil ve İlan edildi. 

Panora GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu belirledi!

Panora GYO, 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu belirledi. Bu kapsamda tescil ve ilan edildi.

Göltaş Denetim Kurulu Haberi

Göltaş Denetim Kurulu

Göltaş Göller Bölgesi Çimento San. ve Tic. A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle;


Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri


Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Ortaklıktaki Sermaye Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi


ŞEVKET DEMİREL YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE MURAHHAS ÜYE YÜKSEK İNŞAAT MÜHENDİSİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE MURAHHAS ÜYE ORMA A.Ş., ORKAV A.Ş.,OZF A.Ş., HAZIR BETON YAPI ELEMANLARI SAN.VE TİC.A.Ş., GÖLTAŞ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.DE YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE MURAHHAS ÜYE, ELMATAŞ A.Ş., ELMA SU A.Ş. VE GÖLYATIRIM HOLDİNG A.Ş.DE YÖNETİM KURULU BAŞKANIDIR. 0,0316 Bağımsız...