17 / 05 / 2024

gömbe asfaltlama çalışmaları

gömbe asfaltlama çalışmaları

Antalya’nın bütün ilçelerindeki grup yollarında sıcak asfalt çalışması yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında da hızını kesmeden sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Develi Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Edirne'deki tesislerde asfaltlama çalışmaları başladı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri’nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Safranbolu'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karabük’ün Safranbolu ilçe belediyesi şantiye amirliği tarafından asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

gömbe asfaltlama çalışmaları Haberi

gömbe asfaltlama çalışmaları


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri yol bakım onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan yeni sıcak asfalt ve satih asfalt çalışması ile vatandaşların yüzü gülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya’nın en kalabalık yaylalarından biri olan Kaş’ın Gömbe Mahallesi’nin yollarını geçtiğimiz günlerde 5 kilometrelik kısmını sıcak asfalt ile kaplamıştı. Yolun geri kalan 3 kilometrelik kısmında ise sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, görevlilerden bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi. 

KONFORLU ULAŞIM

Yaz aylarında yaklaşık 15 bin ve 20 bin arasında değişen nüfusuyla yayla turizminin merkezi olan Gömbe’ye ulaşım, yollarının sıcak asfaltla kaplanmasıyla kolay ve konforlu bir hale geldi. Doğal güzelliğiyle vatandaşların Gömbe’ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade...