02 / 05 / 2024

gömme rezervuar 2014 modelleri

gömme rezervuar 2014 modelleri

Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu: "Hem şık bir görüntü isteği, hem de evlerin metrekarelerinin düşmesiyle yerden tasarruf etme isteği kaçınılmaz. Bu da gömme rezervuara olan ilgiyi artırıyor" dedi

Benzin ve motorine çılgın zam geliyor! Böylesi görülmedi...

Brent petrolün varil fiyatındaki artışın ardından akaryakıt fiyatlarına zam göründü. 2014 yılından bugüne en yüksek seviyeye ulaşan petrol fiyatlarının, pompa fiyatlarına da yansıması bekleniyor.

Bankaların konut kredisi işlem ücreti isyan ettirdi!

Bankaların aldığı ücret ve komisyonlar yine gündeme geldi. 2014 yılında yapılan değişikliğe rağmen masraflardan şikayetçi olan vatandaşlar için ekonomi yönetimi harekete geçti...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda yolcu provası yapıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda (İYH) son 32 gün kaldı. 2014'te temeli atılan Türkiye'nin gurur projelerinden İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de açılıyor. 

İşte Selena Gomez'in muhteşem evi!

Selena Gomez, California’dan ev aldı. Ev için 2.25 milyon dolar ödeyen Gomez ‘in evinde kubbe tavanlı evde geniş gömme dolaplar, dört banyo, dört yatak odası, tenis kortu bulunuyor

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Onarım gören taşınmaz vakıf eserleri TBMM'de!

Taşınır ve taşınmaz vakıf eserlerine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ve 2014-2015-2016 yıllarında onarımı yapılanları sordu..

Daireleri genişletip satışları uçuruyor!

Alman Hafele, inovasyon ve Ar-Ge gücü ile konutların metrekarelerini büyütüyor. Örneğin 42 metrekare bir daire, gömme mutfakla veya duvar içine sürgülü kapılarla 74 metrekareye yükselebiliyor.

Banyolarda gömme rezervuar devrimi!

Son kullanıcıların yüzde 90’ı banyosunun temiz ve hijyenik olmasına yüzde 60’ı ise ferah ve iç açısı olmasını dikkat ediyor.

İstanbul Finans Merkezi 2020'de tamam!

2 milyar dolar yatırımla inşa edilecek İstanbul Finans Merkezi (İFM) için beklenen gün geldi. 2014’te ilk kazma vurulan projede SPK ve BDDK binalarının temelini 14 Ekim’de Başbakan Yıldırım atıyor. Proje, 2018’e yetiştirilecek.

Kırklareli Karahalil'e su deposu yapılıyor!

Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, beldede yapımına başlanan içme suyu şebekesi inşaatı çalışmaları kapsamında gömme su deposunun yapımının çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

gömme rezervuar 2014 modelleri Haberi

gömme rezervuar 2014 modelleri


 Evler küçüldükçe, akılı binalar yaygınlaştıkça binalarda yer tutmayan ürünlere yönelme hızlandı. Farklı teknolojilerle donatılmış akıllı evlerin rezervuarlarının duvar arkasına koyulmasını zorunluluk haline getirdiğine işaret eden Geberit'in Türkiye Genel Müdürlüğünü yapan Cengiz Kazazoğlu şunları söyledi: "Hem şık bir görüntü isteği, hem de evlerin metrekarelerinin düşmesiyle yerden tasarruf etme isteği kaçınılmaz. Bu da gömme rezervuara olan ilgiyi artırıyor. Aslında bu durum sadece yeni evler için değil, eski evler için de geçerli. Geberit, uzun süren tadilat işlemlerine gerek kalmadan, ürünlerinde kısa süreli montaj imkanı sağlıyor. Bu da kullanıcılar açısından büyük avantaj sağlıyor." Kazazoğlu, Avrupa'da sıhhi tesisat alanında pazar lideri olan Geberit'in Aquaclean ürünleri arasında bataryalar ve deşarj sistemleri, süzgeçler, sifonlar, tesisat montaj ekipmanları ve otomatik klozet sistemleri, boru alanında ise temiz ve pis...