18 / 05 / 2024

Gonca Paşolar Projeleri

Gonca Paşolar Projeleri

Mimar Gonca Paşolar, EAA-Emre Arolat Architects’in kurucularındandır. Paşolar, 2011'de Zorlu Center, Yalıkavak Konutları ve Maslak No.1 Ofis Kulesi projeleriyle Green Good Design Awards ödüllerini kazandı. Peki Gonca Paşolar kimdir?

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Homes, Çeşme Paşalimanı'nda yeni projeye başladı!

Almanya'da önemli konut projeleri yapan Homes şirketi Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığı projenin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Enerji projeleri için yeni fonlar nereden bulunabilir?

"Enerji projeleri ve anlaşmaları için yeni fonlar nereden ve nasıl bulunabilir?" başlıklı toplantı 11 Aralık'ta İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleştirecek. Geçen sene kurulan kulübün üçüncü toplantısı yapılacak.

Kocaeli Yuvacık'ta konut projeleri hız kesmiyor!

Kocaeli'nin yükselen trendi Yuvacık'ta birbiri ardına konut projeleri inşa ediliyor. Kocaeli Başiskele Yuvacık, doğası ile dikkatleri üzerine geçen bir bölge. Kent Konut Paşadağ projesinin gelmesiyle Yuvacık'ta hareket başladı.

Kerem Piker kimdir?

Mimar Kerem Piker, Emre Arolat ve Gonca Paşolar ile birlikte tasarımcısı olduğu Tekfen Kağıthane Ofis Park Projesi 2011 yılında Ulusal Mimarlık ödülleri Yapı Dalında Başarı Ödülü kazandı. Peki Kerem Piker kimdir? İşte biyografisi...

Gonca Paşolar kimdir?

Mimar Gonca Paşolar, EAA-Emre Arolat Architects’in kurucularındandır. Paşolar, 2011'de Zorlu Center, Yalıkavak Konutları ve Maslak No.1 Ofis Kulesi projeleriyle Green Good Design Awards ödüllerini kazandı. Peki Gonca Paşolar kimdir?

Emre Arolat kimdir?

Gonca Paşolar ile birlikte 2004 yılında EAA- Emre Arolat Architects’i kuran mimar Emre Arolat kimdir? Emre Arolat, EAA- Emre Arolat Architects ile hangi projelere imza attı?

Paşa Karadeniz kimdir?

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz kimdir? Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz ile Karden İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte sorularınızın yanıtı...

Bakırcı Yapı Paşa Konağı Konut Projesi resmen satışta!

Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi'nde yükselen Paşa Konağı Konut Projesi'nde ev satışları başladı. Paşakonağı, 32 konutluk butik bir proje olarak tasarlandı

Nafız Paşa Konağı'nın önünde kazı yapanlar defineci çıktı!

Nafız Paşa Konağı'nın önüne koydukları konteynırın içinde 2 metrelik çukur kazan şüpheliler defineci çıktı

Paşabahçe Nuruosmaniye'de mağaza açtı!

Paşabahçe, yeni mağazasını Tarih-Kültür-Cam Konsepti ile İstanbul'un turistik çekim merkezlerinden Nuruosmaniye Caddesi'nde açtı

Paşakonağı projesinin teslimleri bu yıl içinde yapılacak!

32 konutluk Kartaltepe Paşa Konağı Evleri projesinde ev teslimleri 2012 yılının şžubat-Mart aylarında gerçekleşecek. Projede satışlar başladı

Gonca Paşolar Projeleri Haberi

Gonca Paşolar Projeleri

Gonca Paşolar kimdir?


Gonca Paşolar, 1974'de İsviçre’nin Bern şehrinde doğdu. 1996'da ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde mimarlık lisans eğitimini tamamladı.


Paşolar, 1997'de Ankara’da Çağıl Mimarlık Ofisi’nde Proje Mimarı olarak çalışmaya başladı. 1999'da ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Gonca Paşolar, 2000 yılında İstanbul’da PIM Proje Yönetimi ve Mimarlık ofisinde Proje Mimarı olarak çalışmaya başladı.


Mimar Paşolar, 2002'de Alişan Çırakoğlu ile birlikte çalışmaya başladı.  Aynı yıl kariyerine Arolat Architects’te Proje Sorumlusu Mimar olarak devam etti.


Gonca Paşolar, 2004'te Emre Arolat ile birlikte EAA-Emre Arolat Architects’i kurdu.


2006'da Dalaman Havalimanı yapısı Türkiye’den katılımlarda ilk kez uluslararası ‘AR Awards for Emerging Architecture, Highly Commended’ ödülünü kazandı.


EAA-Emre Arolat Architects tarafından düzenlenen ve ofisin ürünlerinin bağlamsal bir çerçevede ele alındığı ‘…nazaran’ adlı sergi, Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri ve Trabzon’da sergilendi. Serginin yanısıra Milli Reasürans TAŞ tarafından ‘…nazaran’ sergi...