02 / 05 / 2024

Gönen İnşaat sefaköy projesi

Gönen İnşaat sefaköy projesi

Gönen Konakları projesi kapsamında son 6 konut bulunuyor. Projedeki konutların fiyatları 130 bin liradan başlıyor

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 yıl sonu raporu!

Cushman & Wakefield "Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yıl Sonu" raporuna göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, yapı izinlerinde yaklaşık iki katı olarak belirgin bir artış kaydedildi.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Göçay İnşaat'ın acı günü! Ferit Müderrisoğlu vefat etti!

Göçay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Erdal Eren'in kayınpederi Ferit Müderrisoğlu hayatını kaybetti. 

Tek-Art İnşaat Sefaköy projesi 150 milyona mal olacak!

Tek-Art İnşaat'ın Sefaköy Halkalı Caddesi'nde hayata geçireği projesinin yaklaşık maliyet bedeli 150 milyon TL olacak...

Gönen İnşaat sefaköy projesi Haberi

Gönen İnşaat sefaköy projesi



Gönen Konakları'nda toplam 96 konut yer alıyor. Gönen İnşaat'ın hayata geçirdiği proje; Sefaköy'de yer alıyor. 96 konutun yer aldığı projede 3 blok bulunuyor. Projedeki bloklar 6 ila 7 katlı olarak tasarlandı. 


Gönen Konakları'nda son 6 konut kaldı. Konutlardan 1'i 4+1, 1'i 2+1 ve 4'ü 3+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki konutlardan kalan 2+1 130 bin TL'den; 4+1 330 bin TL'den ve kalan 3+1'ler de 225 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Proje kapsamında ödemeler banka kredisiyle yapılıyor. Toplam 850 metrekarelik arsa üzerinde kurulan projenin inşaat alanı ise 3 bin 850 metrekare olarak belirlendi. Gönen Konakları'nın sosyal alanlarında yürüyüş alanları bulunuyor. 



0212 426 52 03


0535 715 54 14


http://www.gonenkonaklari.com/


Kübra...