02 / 05 / 2024

Gönül Talu doğuş grubu

Gönül Talu doğuş grubu

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Doğuş İnşaat CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Gönül Talu kimdir? Gönül Talu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

ŞOK’ta 15 Ağustos son gün! Siyah zeytin 49 TL’ye, közmatik 59,95 TL’ye, kırlent kılıfı 49,95 TL’ye düştü!

ŞOK’taki büyük indirim kampanyasının sona ermesine son 2 gün kaldı. Bu doğrultuda, ŞOK’ta siyah zeytin 49 TL’ye, közmatik 59,95 TL’ye, kırlent kılıfı 49,95 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

Tchibo’dan Anneler Günü'ne özel ürünler ve özel fiyat listesi! işte Tchibo'da şaşırtan fiyatlar

Gerçek kahve lezzetini arayan annelere en lezzetleri kahve çeşitleri ve fonksiyonel kahve makineleri, stilinden ödün vermeyenlere ise kolyeden çantaya birbirinden şık tasarımlı aksesuarlar, Tchibo’nun Anneler Günü’ne özel sunduğu en uygun hediye seçenekleri arasında.

Harrem'den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Yaklaşan Anneler Günü’nde, annelerimize ne kadar değerli olduklarını hatırlatmanın en güzel örneklerinden bir tanesi de doğal ürünler hediye etmek.

Vodafone’dan çok konuşulacak bir duyuru geldi! Sevgililer Günü’ne özel hediye verecekler!

Sevgililer Günü yaklaşırken firmalardan çeşitli kampanya haberleri de gelmeye devam ediyor. Vodafone, internet sitesi üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile abonelerine Sevgililer Günü’ne özel hediye uçak bileti kampanyası duyurusunda bulundu.

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

Gönül Talu doğuş grubu Haberi

Gönül Talu doğuş grubu

Gönül Talu kimdir?

Gönül Talu,  İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden yüksek lisans derecesi ile mezun olmuştur. 


1969 yılında Doğuş Grubu'na katılmış ve Doğuş İnşaat'ta çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. 1991 yılından beri, Doğuş İnşaat CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 


Talu, aynı zamanda, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesidir.


Doğuş Holding..

1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.


Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Doğuş Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra spor, eğlence, teknoloji ve tarım alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdürmektedir.


Doğuş Grubu'nun ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim...