04 / 05 / 2024

Gönye son durum

Gönye son durum

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

Bankalardan son dakika 2024 güncellemesi! İşte konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum!

Kredi faiz oranları vatandaşların gündemindekini yerini korurken, pek çok banka kredi faiz oranlarını güncelledi. Peki konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum ne oldu? İşte banka banka faiz oranları...

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

22 Haziran 2023 Perşembe gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları...

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

Gübre fiyatlarındaki son durum ne? Nisan ayı gübre fiyatları ne kadar oldu?

Gübre fiyatlarındaki son durum vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte nisan ayı gübre fiyatları!

Gübre fiyatları çiftçiyi zorluyor! İşte 19 Mart 2023 gübre fiyat listesinde son durum!

19 Mart itibarıyla gübre fiyatlarındaki son durum açıklandı. Yapılan güncellemeye göre, gübre fiyatları bir kez daha yükseldi. Gübre fiyatlarındaki bu son güncelleme, tarım sektöründe çalışanları ve üreticileri yakından ilgilendiriyor.

Akaryakıtta son durum ne! İşte 14 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum ne? İşte 14 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 13 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne? Benzin ve motorine indirim geldi mi? İşte 13 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 16 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum ne? Benzine zam geldi mi, motorin ne kadar oldu? Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 16 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Dipten gümüş alanlar yaşadı! Analistler: Gümüşe yatırım yapanlar 2 kat kazanacak! Gümüşte son durum ne?

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde altında yaşanan hafif yükselişle beraber gümüş yatırımcısı ne olacağını merak ediyor.'' Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını arıyorlar.

Gönye son durum Haberi

Gönye son durum

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Türkiye’nin büyük çaplı projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sağlayan Gönye Proje Tasarım kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Konut Konferansı 2015’te şirketin, büyük konut projelerinde üstlendiği rolü ve konut sektöründe pazarlama süreçlerinin bir parçası olarak örnek dairelerin yaratım süreçlerini anlattı. 24 Kasım’da Yapı Endüstri Merkezi’nin İstanbul’daki binasında gerçekleştirilen konferans; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini, akademisyen ve öğrencileri buluşturdu.


Gönye Proje Tasarım Kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, Konut Konferansı 2015 kapsamında yaptıkları konuşmada, önce, Türkiye'de markalı konut sektörünün yükselişine değindiler, ardından bu yükseliş ve diğer etkenlerin, tüketici beklentilerinde nasıl bir değişime yol açtığını aktardılar. Dinleyiciler, rekabetin yoğun yaşandığı...