27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...



Megakent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ bir yandan da yeni projelerini satış çıkarıyor.

DOĞAKENT EVLERİNDE SON DURUM NE? 


KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hayata geçirdiği Doğakent Evleri'ndeki son durum da pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden KİPTAŞ Doğakent Evleri'ndeki son durumu paylaştı.

Ali Kurt açıklamasında "Riskli yapılar KİPTAŞ ile yenileniyor. Güngören Doğakent Evleri kentsel dönüşüm projemizin imalat çalışmaları özenle sürüyor. Hak sahiplerimizi deprem dirençli, konforlu ve güvenli evlerine kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

Ali Kurt'un bu paylaşımına da vatandaşlardan yorumlar gecikmedi. İşte söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

"Bir bize sıra gelmedi, 7 ay oldu başvuralı"

"Sayın KİPTAŞ yetkilileri böyle eserleri yaptığınızı gördükçe ülkemi ve insanları ne kadar sevdiğinizi göstermiş olduğunuzu gördüm"

"Nasıl bir imar durumu? Neredeyse sıfır metrekare yeşil alan. Kentsel dönüşüm size kaldıysa vay haline İstanbul'un..."


150 KONUT VE 14 TİCARİ BİRİM

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri projesi 4 blok olarak yükseliyor. Söz konusu projede; 1+1 açık mutfak 22 adet, 2+1 açık mutfak 58 adet, 2+1 kapalı mutfak 48 adet, 3+1 kapalı mutfak 22 adet olacak şekilde toplam 150 konut ve 14 ticari birim bulunmaktadır.

Doğakent Evleri projesinde ayrıca çocuk oyun alanları, dükkanlar  spor alanları peyzaj alanları, sosyal tesis ve donatı alanları, kapalı otopark mevcut.

KİPTAŞ'tan son dakika açıklaması: Kaper Sitesi hak sahiplerinin daireleri belirleniyor!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı!

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

 


Geri Dön