29 / 04 / 2024

gönye tasarım iletişim

gönye tasarım iletişim

Gönye Proje Tasarım, ticari araç yedek parça üretiminde lider şirketlerden olan Sampa Otomotiv için yeni merkez ofis projesinin tüm tasarım ve de projelendirme aşamalarını gerçekleştirdi.

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güler tarafından kuruldu. 

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gün, Metin Akbaş ve Mustafa Demir ortaklığında kuruldu.

Gönye Proje Tasarım'dan dekorasyon önerileri!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, baharın gelmesiyle birlikte düğün sezonunun da açıldığı şu günlerde yeni evlenen çiftlerin birlikte yaşayacakları mekanları dekore ederken dikkat etmeleri gereken püf noktalarını yorumladı...

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

Gönye Proje Tasarım çocuk odaları tasarlıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal öncülüğündeki Gönye Proje Tasarım ekibi, ele aldıkları tüm konut projelerinde çocukların yaş gruplarına göre çocuk odaları tasarlıyor…

Gönye Proje Tasarım 2017 ev trendlerini analiz etti!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

Ahmet Güneş: Tasarım taklide mi dönüyor?

Yaşamın hemen her alanında ‘tasarım’ ile karşılaşmaya alıştığımız bir dönemde, aslında tasarım diye sunulan pek çok ürünün benzerliği tasarımcıların birbirini tekrar ettiği algısını mı doğuruyor?

gönye tasarım iletişim Haberi

gönye tasarım iletişim

Markalı konut ve ofis projelerinin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış olan Gönye Proje Tasarım, ticari araçlar için yedek parça üretimi yapan Sampa Otomotiv’in Samsun’daki merkez ofisinin iç mimari ve dış cephe tasarımını ve projelendirmesini gerçekleştirdi. Gönye Proje Tasarım, bu yıl İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da iki ödül  birden kazanmıştı.

Şirket; 2015 A Design yarışmasına Sampa Otomotiv projesiyle katılacaklarını ve bu projeyle daha yüksek derece bir ödül hedeflediklerini açıkladı.

Dünyanın önde gelen markaları için yedek parça üretimi yapan Sampa, yeniden yapılanma süreci kapsamında Samsun’da yeni inşa edilen depo alanı içerisindeki 3 katlı ofis binasını merkez ofisi olarak tasarlaması için Gönye Proje Tasarım’ı seçti. Sampa, Gönye’den yenilikçi, dinamik, modern ve şık bir ofis binası yapmasını istedi. Gönye mimarları, geometrik ifadeler, farklı açılar...