01 / 05 / 2024

Good Design ödüllerini kim aldı

Good Design ödüllerini kim aldı

Beko Çamaşır Makinesi,Grundig Gardırop Tipi Buzdolabı, Leisure Fırın,Cast Ankastre Fırın,Cast Ankastre Ocak ödül alan tasarımlardan 1950 yılında başlayan Good Design Awards,yenilikçi ürün ve grafik tasarımları ödüllendiren dünya çapında bir program.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Godwın I. Iloh tarafından kuruldu.

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Akkuş ve Vedat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

İBB'nin meydan projelerinde birinciler ödüllerini aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) organize ettiği Taksim, Bakırköy ve Kadıköy meydanları ile Salacak kıyı bandı için düzenlenen yarışmada tasarım projelerinin birincileri ödüllerini aldı.

İnşaatta Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü CEO'ları belli oldu!

Ekonomist ve Capital dergisinin yapmış olduğu “40 Yaş Altı 40 CEO” araştırması sonuçlandı. Bu yıl beşincisi düzenlenen törende inşaat sektörünün önemli temsilcileri ödüllerini aldı.

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'da ödüller 12 Mart'ta verilecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”ndaki projelerin ödüllerini verecek... 

Good Design ödüllerini kim aldı Haberi

Good Design ödüllerini kim aldı


Arçelik A.Ş. 13 ürünüyle,Chicago Athenaeum Mimari ve Tasarım Müzesive Metropolitan Arts PressLtd. Müze’nin Good Design ödülünü aldı.


Beko Çamaşır Makinesi,Grundig Gardırop Tipi Buzdolabı, Leisure Fırın,Cast Ankastre Fırın,Cast Ankastre Ocak ödül alan tasarımlardan 1950 yılında başlayan Good Design Awards,yenilikçi ürün ve grafik tasarımları ödüllendiren dünya çapında bir...