05 / 05 / 2024

Goodyear Kavşağının yan yolu açılıyor

Goodyear Kavşağının yan yolu açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Emlak Katılım şube ağını genişletiyor!

Emlak Katılım dijital finansman araçları geliştirmek üzere çalışmalar sürdürüyor. Bunların yanı sıra şube ağını da genişletiyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağının açılacağını duyurdu. 

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Tarabya’daki Huber Köşkü'nün yanına otopark geliyor!

Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü’nün yanındaki boş alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla imara açıldı. Boş alana otopark yapılması planlanıyor. 

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Goodyear Kavşağının yan yolu açılıyor Haberi

Goodyear Kavşağının yan yolu açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Yahya Kaptan mahallesi çıkışından Çuhane caddesi, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergah olan güney yan yolu trafiğe açacak.


Köprü üzerinden geçen anayol çalışmalarını da hızla devam ettiren Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kumla Deresi üzerindeki kiriş montajlarını tamamladı. Ekipler köprünün trafiğe açılması için yoğun bir şekilde çalışıyor. 


Dere üzerine uzunluğu 42 metre olan 22 adet beton kiriş yerleştirildi. Kirişlerin montajının ardından üst yapı çalışmaları başladı. Aralık ayının ilk haftasında köprünün güney anayolunun trafiğe açılması hedefleniyor. 


Aralık ayının sonunda ise kuzey anayolun da hizmete girmesi planlanıyor.


Proje ile mevcut durumda çift yön çalışan anayola...