08 / 05 / 2024

Goodyear sapağı

Goodyear sapağı

Kocaeli'de yapılacak olan Goodyear Kavşağı için çalışmalara başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çalışma yapılacak alandaki ağaçların sökümü tamamlandı. Sökülen 2 bin ağaç yerlerinden sökülerek uygun bir yere nakledildi

Sapa Proje Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapa Proje Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Girayöz tarafından kuruldu.

Kocaeli Kuzey Yan Yol hizmete açılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Bursa Mudanya Köprülü Kavşağı'nda inşaat başladı!

Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağında inşaat çalışmalarına başlandı. Birinci etap çalışmalarda, köprünün inşaat imalatları tamamlanacak.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Kocaeli Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde yol çalışmaları bitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi.

Goodyear Kavşağı’nın güney yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Akademi Hastanesi’nden Çuhane, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Kocaeli'de Yan Yollar ve Sanat Yapıları projesi trafiği akıcı hale getirecek!

Goodyear Kavşağı projesiyle aynı anda yürütülen 26 milyon TL’lik yol ve sanat yapıları hayata geçiriliyor. G yolunun üzerinde yer alacak 1 köprü Sarı Dere üzerinde inşa edildi.

Kocaeli'de Eynerce Kavşağı'nın inşaatına başlandı!

Dilovası İlçesinin doğu girişi olan ve halk arasında Çolakoğlu Sapağı olarak bilinen alanda yapılacak kavşak için çalışmalar başladı. Eynerce Kavşağı yapılmasıyla birlikte araç ve yaya trafiğinin rahatlatacak..

Symbol Köprülü Kavşağı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

D-100 karayolu Goodyear kavşağı mevkiinde, yapımına 10 Ocak 2015 tarihinde başlanan Symbol Köprülü Kavşak'ın kuzey yan yolu ve kuzey köprüsünün yapımı tamamlandı.

Kocaeli'de Salim Dervişoğlu yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde yol bakım çalışması yapıyor. Goodyear Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle sıkışan trafiğe alternatif bir kaçış güzergahı oluşturuluyor.

Goodyear sapağı Haberi

Goodyear sapağı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu(UKOME) tarafından alınan karar gereği 22 Aralık Pazartesi gününden itibaren D-100 Karayolu’nda “Goodyear Köprülü Kavşağı” inşaat işi yapılacağından, çalışmalar için D-100 Karayolu İstanbul istikametinin(Bestekar Amir Ateş Sok.-Kentsa ışıklar arası) araç trafiğine kapatılmasına, D-100 Karayolu Ankara istikametinin çift yönlü çalıştırılmasına, Çuhane Caddesi’nden D-100 Karayolu’na çıkışların kapatılmasına, Ankara Caddesi’nin Ankara yönü olacak şekilde tek yöne çevrilmesine karar verildi.



Kocaeli Büyükşehir...