08 / 05 / 2024

Google Adwords and Google Analytics Web Analizi ve Raporlaması

Google Adwords and Google Analytics Web Analizi ve Raporlaması

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Eğitim Semineri düzenliyor. Gayrimenkul sektörünün iletişim, pazarlama ve satış departmanlarında çalışanların katılabileceği eğitim semineri 16 Haziran'da gerçekleşecek.

Moment Beştepe'de Google konsepti ofisler!

Moment Yapı, Gayrimenkul projelerinin son dönemde yeni adreslerinden biri olan Ankara'da, başladığı Moment Beştepe projesiyle dünyaca ünlü arama motoru Google'ın çalışma ofislerini andıran bir projeyi hayata geçiriyor...

Akif Hamzaçebi, Şişli'deki asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemede bulundu!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül, 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemelerde bulundu...

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklamada bulundu!

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklamada bulundu.

Google, AVM'lerde müşterileri izleyecek

Perakendecilerin uzun süredir online reklamların satışları artırıp artırmadığı sorusuna aradığı yanıt için Google kolları sıvadı. Teknoloji devi, test aşamasındaki yeni bir uygulamayla, AVM'lerdeki satışları ölçmeyi hedefliyor.

Google, AVM'lerde müşterileri izleyecek

Perakendecilerin uzun süredir online reklamların satışları artırıp artırmadığı sorusuna aradığı yanıt için Google kolları sıvadı. Teknoloji devi, test aşamasındaki yeni bir uygulamayla, AVM'lerdeki satışları ölçmeyi hedefliyor.

Emlak Konut Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklamasını yayınladı.

Turizmde yüzde 13'lük artış yaşandı!

Ömer Çelik, turizm verilerine göre temmuzda yabancı ziyaretçi sayısında 13,52 artış yaşandığını bildirdi. Çelik, açıklamasında yılın ilk aylarından itibaren bir önceki yıla kıyasla artan ziyaretçi sayısının temmuzda zirveye ulaştığını vurguladı.

Turizmde yüzde 13'lük artış yaşandı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizm verilerine göre temmuzda yabancı ziyaretçi sayısında 13,52 artış yaşandığını bildirdi. Çelik, açıklamasında, yılın ilk aylarından itibaren bir önceki yıla kıyasla artan ziyaretçi sayısının arttığını vurguladı

Tokat'ta Kapadokya'yı andıran dilim kayalar keşfedilmeyi bekliyor!

İlçeye bağlı Gökçeli beldesine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Dilim Kayalar kayaların aşınmasıyla oluşmuş. Kapadokya'yı andıran Dilim Kayalar, jeolojik yapısı, kanyonları ve doğal güzelliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Ankara'da üst geçitte çökme tehlikesi yaşandı!

Ankara'da üst geçitte çökme tehlikesi yaşandı. Mithatpaşa Caddesi'ndeki çökme tehlikesi yaşanan üst geçit, kaplama ve üstündeki kaldırım taşları söküldükten sonra geçişlere kapatıldı, cadde, çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazalarını Zorlu Center ve Akasya Acıbadem'de açtı!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Türkiye' deki ilk mağazalarının kapılarını mayıs ayında Zorlu Center ve Akasya Acıbadem' de açtı...

AND Beyaz Eşya Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

AND Beyaz Eşya Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Nedim Soy Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da açıldı!

Karadeniz bölgesinde bayram hareketliliği yaşandı!

Bayramda büyük bir göç dalgası yaşandı. Milyonlar bayram tatilinde seyahate çıktı. Tatil beldelerinin yanı sıra, Karadeniz Bölgesi de, bayram hareketliliğinden pay aldı. Kimi zaman marketlerde ürün kıtlığı yaşandı...

Google Adwords and Google Analytics Web Analizi ve Raporlaması Haberi

Google Adwords and Google Analytics Web Analizi ve Raporlaması

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Eğitim Semineri'ni 9 Haziran'da gerçekleştirmişti. Ankra ktörden gelen yoğun katılım talebi üzerine eğitimimizi 16 Haziran, Perşembe günü tekrarlanacak. 


Tüm sektörlerde olduğu gibi Gayrimenkul sektöründe de başarılı olmanın kuralları günümüzde çok değişti. Bu değişimin odak noktasında hiç kuşkusuz dijital teknolojilerdeki başdöndürücü hızla yaşanan dönüşüm var. Dijital dünyanın, gayrimenkul alanında özellikle önümüzdeki dönemde önemli bir paya sahip olacağı kesin gibi. Ve hiç şüphesiz ki, kıyasıya rekabet içinde olan firmaların bu yeni pazarlama yöntemlerine vakit geçirmeden dahil olması ve digital dünyadaki her gün yenilenen yöntemlere adapte olması gerekmekte. Bu eğitim ile digital pazarlama yöntemleri ve kampanyaların etkin planlaması konularında bilgilenme fırsatı bulacaksınız.


Eğitim İçeriği Nedir?

Dijital Pazarlama Yöntemleri ve Genel Özellikleri

Dijital Medya Planlama

Google Adwords & Google Analytics Web Analizi ve...