02 / 05 / 2024

Google Glass uygulaması

Google Glass uygulaması

Google Glass için, tamamıyla içeride geliştirilen uygulamada kullanıcılar o an yakınlarında bulunan ve kriterlerine uygun olan satılık ve kiralık evlerden hemen haberdar olup harita üzerinde görüntüleyebiliyor...

Türkiye’de Google Glass’a özel ilk emlak uygulaması!

Türkiye’de Google Glass’a özel ilk emlak uygulaması geliyor. Bütün işlemlerin sesli komutlar ve parmak hareketleriyle dokunmatik olarak gerçekleştirildiği Google Glass uygulamasında size en uygun evi artık akıllı gözlüğünüzle bulmak mümkün...

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

Berat Oğur'dan yeni emlak uygulaması!

Berat Oğur emlak bayiliği vermeye devam ederken müşterilerinin gayrimenkul aramasını kolaylaştırmak için Google Play Store'da emlak uygulaması çıkarmıştır. Uygulama yoğun ilgi görmüştür.

Remax, Google Glass'ı gayrimenkul sektörüyle birleştirecek!

Başakşehir Akıllı Evleri bir de akıllı gözlükle görün Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firması Remax, yeni projesini Başakşehir Living Lab'da test etti.

Bakan Işık Silikon Vadisi'nde Körfez Köprüsü'nü seyretti!

Bakan Işık ve beraberindeki heyete, dev ekranda Google Earth uygulamasında İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatının yapılacağı yer ile Gebze'de yapılacak Muallim Köy Bilişim Vadisi gösterildi.

Türkiye’nin yerli harita uygulaması kullanımda!

Milli yer gözlem uydusu olarak uzaydaki görevinin 3. yılını dolduran RASAT ’ ın çektiği görüntülerle yerli harita uygulaması yapıldı. Gezgin isimli portal törenle kullanıma açıldı...

Yerli harita uygulaması Gezgin Portalı açıldı!

Yerli harita uygulaması Gezgin Portalı açıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Geoportal Projesi ile hayata geçirilen Gezgin, RASAT'ın elde ettiği görüntüleri yayınlanacak" dedi.

Gaziantep'te mobil borsa uygulaması başlatıldı!

Gaziantep'te "mobil borsa" uygulaması başlatıldı. iOS ve Android cihazlara yüklenilecek uygulamayla üyeler, borsa ile ilgili bilgi ve verilere anında ulaşabilecek, borsaya gelmeden de birçok işlemi cep telefonlarından yapabilecek.

Arnavutköy Belediyesi resmi Android uygulaması yayında!

Arnavutköy Belediyesi, en güncel haberleri, duyuruları, etkinlikleri, ihale ilanları, imar durumu sorgulama, borç sorgulama ve ödeme gibi E-Belediyecilik hizmetlerini, cep telefonlarına sığdırdı. İşte Arnavutköy Belediyesi resmi Android uygulaması...

Anatolium AVM'de Boni uygulaması açıldı!

Anatolium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilere mağazalardaki indirimlerden haberdar olma fırsatının yanı sıra, AVM'de gezdikçe puan ve hediye çeki kazanma fırsatını da sunan Boni uygulamasını hizmete açtı.

E-gate uygulaması İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan başlayacak!

Yurt dışı çıkışlarda hız ve insan gücünden tasarruf sağlayacak olan "biyometrik geçiş" olarak adlandırılan e-gate uygulaması, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başlayacak. Biyometrik geçiş kabinlerinin 2015 sonuna kadar 24'e çıkarılması planlanıyor..

Google evsizlere duş otobüsü yaptı!

San Francisco merkezli hayır kurumu Lava Mae, Körfez Bölgesi'ndeki evsizleri düşünerek bir duş otobüsü geliştirdi. 6 binin üzerindeki evsizin günlük banyo ihtiyacını gidermek üzere tasarlanan otobüste Google'ın payı büyük.

Bahçelievler Yenibosna imar uygulaması askıya çıktı!

Bahçelievler Yenibosna Mahallesi 62 ada 41 numaralı parsel ve 3406 numaralı parsellerini kapsayan imar planı uygulaması yeniden hazırlanarak bakanlık tarafından 4 Temmuz'da onaylandı. İmar uygulaması bugün askıya çıkarıldı...

İzmir'de akıllı durak uygulaması başladı!

Yaklaşan otobüslerin kaç durak mesafede bulunduğunu gösteren “akıllı durak” uygulamasıyla toplu ulaşıma kolaylık getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, yolcularına sunduğu bu konforu bir adım daha ileriye taşıdı...

Google Glass uygulaması Haberi

Google Glass uygulaması

GEÇEN yıl emlak sektörüne giren teknoloji odaklı Metrekare.com sitesi, sektörün ilk Google Glass uygulamasını geliştirdi. Tüm işlemlerin sesli komutlar, hareket algılayıcılar ve dokunmatik alandaki parmak hareketleriyle yönetildiği Google Glass için, tamamıyla içeride geliştirilen uygulamada kullanıcılar o an yakınlarında bulunan ve kriterlerine uygun olan satılık ve kiralık evlerden hemen haberdar olup harita üzerinde görüntüleyebiliyor, ilan detaylarını dinleyebiliyor. 


Vatan...