02 / 05 / 2024

Google San Jose kampüs

Google San Jose kampüs

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Google 20 bin yeni konutun inşasına başlıyor!

Google, merkezinin bulunduğu San Francisco’da yaşanan konut krizini çözmek için 1 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 1 milyar dolarlık yatırımla 20 bin yeni konutun inşasına başlayacak.

Mükemmel Sarımsakçı'dan ABD'de 230 milyon dolarlık yeni gökdelen projesi!

Mükemmel Sarımsakçı’nın kurucusu ve CEO'su olduğu Alterra Worldwide, Amerika’nın San Jose şehrindeki tarihi Woolworth binasının yerine yapılacak yeni projesi için yapı ruhsatını aldı.

ABD'de Katolik piskopos milyon dolarlık konutu redetti!

San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath kilisenin emeklilik yıllarında yaşaması için satın aldığı 2,3 milyon dolar değerindeki evi kullanmayacağını açıkladı...

Beyonce, San Francisco'da günlük 10 bin dolara ev kiraladı!

Şarkıcı Beyonce, huzuru San Francisco'da buldu. Orman manzaralı, meyve bahçeli malikaneyi günlüğü 10 bin dolara kiraladı. Süper lüks evi çok beğenen Beyonce'nin, evin kiralama süresini bir aylığına uzattığı öğrenildi.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San.ve Tic. A.Ş.Kartal Şubesi açıldı!

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San.ve Tic. A.Ş.Kartal Şubesi, Murat Gürler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde açıldı.

Mirbuti Yapı İnşaat Turizm Gıda Temizlik Maddeleri Oto.Pet.Teks.En. Bas.Yay.Hav.San.ve Dış Tic.A.Ş kuruldu!

Mirbuti Yapı İnşaat Turizm Gıda Temizlik Maddeleri Oto.Pet.Teks.En. Bas.Yay.Hav.San.ve Dış Tic.A.Ş, Musa Abdullah Mirbuti Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Beykoz'da kuruldu.

Google’daki aramalar konut kredisi taleplerini artırıyor!

Google’daki arama trendleri ile tüketicilerin kredi kullanımı arasında büyük benzerlik var. Arama motorundan satış ilanlarını araştıranların sayısı arttıkça, konut ve ihtiyaç kredisi talebinde de artış yaşanıyor.

Maes Turizm Yönetim Danışmanlık Aracılık Hizmetleri İnşaat İthalat İhracat San. İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Maes Turizm Yönetim Danışmanlık Aracılık Hizmetleri İnşaat İthalat İhracat San. İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Ahmad Basel Al Sayed Hasan, Mohamad Sbeı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli'de kuruldu.

Haktim Enerji Elektrik Üretimi İnşaat Mühendislik ve Proje Dan. San.Tic.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Haktim Enerji Elektrik Üretimi İnşaat Mühendislik ve Proje Dan. San.Tic.İth.İhr.Limited Şirketi, Olga Balık, Özgür Temur, Özkemal Temur ortaklığıyla 1 milyon 500bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Bakırköy'de kuruldu.

Mehricanlar Kağıtçılık Metal Plastik İnşaat Nak.Gıda Teks.Geri Dönüşüm San.ve Tic.Ltd.Şti.Şubesi açıldı!

Mehricanlar Kağıtçılık Metal Plastik İnşaat Nak.Gıda Teks.Geri Dönüşüm San.ve Tic.Ltd.Şti.Şubesi, Cemal Gürbüz Şube Müdürlüğünde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Silivri, Fener Mahallesi'nde açıldı.

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. Osman Çağrı Sağlam tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Google San Jose kampüs Haberi

Google San Jose kampüs

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. NTV'de yer alan habere göre; Google tarafından açıklanan mega kampüs projesi için belediye meclisi onay verdi. 

Kaliforniya eyaletinin en büyük 3'üncü şehri olan San Jose’de hayata geçirilecek olan kampüs, yaklaşık 680 bin metrekare büyüklüğe sahip bir arazide yapılacak.

"Downtown West" isminin verildiği projede Google, yaklaşık 20 bin kişinin çalışacağını belirtti. San Jose şehir merkezinde ofis alanları, konutlar, parklar, mağazalar, yeşil alan ve daha fazlasıyla karma kullanımlı bir site hayata geçirilecek.

Bitirildiğinde dünya üzerindeki en büyük kampüslerden olacak olan alana ilişkin Google’ın uygun fiyatlı ev yapma ve Silikon Vadisi ve diğer teknoloji merkezlerindeki yabancılaşmaya alternatif oluşturma planı bulunduğuna vurgu yapıldı.

Konuya ilişkin açıklamalar yapan San Jose Belediye Başkanı Sam Liccardo,...