04 / 05 / 2024

GOP Plevne İstanbul temeli

GOP Plevne İstanbul temeli

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap'ın temeli bugün atılacak. Proje 617 milyon TL'ye inşa edilecek.

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Gop Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gop Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran ve Ali Başaran ortaklığında kuruldu.

Sinpaş GYO GOP AVM'nin değeri belli oldu! 

Sinpaş GYO GOP AVM'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş GYO GOP AVM'nin değeri ne kadar oldu? 

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Tolun tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

GOP Plevne'nin ilk etabında teslimler başlıyor!

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, GOP Plevne projesinin ilk etabında teslimlere başlıyor.

GOP Plevne'nin yüzde 80'i satıldı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesiyle 2021 yılını dönüşüm yılı ilan eden Bahaş Holding, İstanbul’un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan, GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaştı. 

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Sinpaş Büyükesat GOP projesinde inşaat başlıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak..

Kentsel dönüşümle ilgili ne biliyoruz?

Essenora ve GOP Plevne projelerine imza atan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen kentsel dönüşümle ilgili önemli bilgiler verdi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

Sinpaş Büyükesat GOP projesinde ticari alan sayısı artıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde ticari alan sayısı 485'ten 728'e yükseliyor..

GOP Plevne İstanbul temeli Haberi

GOP Plevne İstanbul temeli

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli bugün atılacak. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleşecek.  ile birlikte 3 etaptan oluşan GOP Plevne İstanbul projesininde ilk etabının temeli atılacak. Toplam 71 bin 734 metrekare üzerinde inşa edilecek proje  1820 konut ve 82 işyerinde oluşacak. 617 milyon TL'ye mal olacak projenin 1. ve 2. etaplarında konut ve ticaret birimleri, 3. etapta ise sosyal donatı yapıları yer alacak.


22.300 metrekaresi yeşil alana ayrılan projede, 8.100 metrekarelik sosyal tesis ve 3.100 araçlık otoparkı, 7.750 metrekare park alanı mevcut. Proje kapsamında bölgeye 1500 kişilik cami ile 6750 metrekarelik bir alana sahip 24 derslikli okul inşa edilecek. Proje, ilçenin çehresini değiştirecek, vatandaşların daha güvenli yapılarda yaşamasını...