12 / 05 / 2024

gördes aquapark projesi

gördes aquapark projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Manisa Gördes TOKİ Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde hayata geçirilen 200 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Manisa Gördes TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ Manisa Gördes projesinin kura çekilişi dün Gördes Belediyesi Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonu’nda noter huzurunda çekildi.

Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta!

TOKİ tarafından Başakşehir Kayabaşı'nda 349 bin 684 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta yapılacak.

Neo Land Göktürk projesi geliyor! Yeni Proje!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Land Göktürk projesi 35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek. Projede 200 konut ve 20 dükkanın yer alması planlanıyor.

Gökorman Sinpaş Projesi Eylül 2017 fiyatları!

Gökorman Sinpaş Projesi Eylül 2017 fiyatları en düşük 314 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunulan proje

Gördes Sosyal Konutları teslim edildi!

Gördes Belediyesi Sosyal Konutlarının anahtar teslim töreni ile Şehir İçi Doğalgaz Hattı Temel atma töreni yapıldı.

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi

Sultanbeyli Gölbahçe Projesi 2017 ev fiyatları!

Gölbahçe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de 21 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Sultanbeyli Gölbahçe Projesi 2017 ev fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

gördes aquapark projesi Haberi

gördes aquapark projesi

Manisa Gördes’te, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Kontrol Mühendisi Sinan Mermer ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Projenin Detaylarını Anlattı

Projenin detayları hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Yarı olimpik yüzme havuzu ve aquapark, yetişkin yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu, kafeterya, kır düğün salonu ve oyun parkı gibi çeşitli donatı alanlarının bulunduğu yatırım tamamlandığında ilçeye prestij katacak” şeklinde konuştu.

Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi

İnşaat çalışmaları hakkında da konuşanTopkaya sözlerini şu şekilde tamamladı: “Kapalı yüzme havuzu...