16 / 05 / 2024

Gördes Belediyesi toplantı

Gördes Belediyesi toplantı

Gördes Belediyesi olağan meclis toplantısı 1 Eylül 2016 Perşembe günü saat 21.00’da Kültür Sarayı Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Muhammet Akyol Başkanlığında yapıldı.

O ilde 21 adet iş yeri satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Manisa ili Gördes Belediyesi, Manisa ili, Gördes ilçesinde yer alan 21 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Brent petrol çakıldı! Benzin, motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? Gözler kritik toplantıya çevrildi!

Brent petrol varil fiyatı bugün 100 doların altına geriledi. Kritik OPEC toplantısından önce gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Benzin, Motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum 3 Ağustos 2022...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Üç bakanlık fahiş kira fiyatları için bugün bir araya gelecek! Milyonlarca kişinin gözü bu toplantıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı fahiş kira artış oranları ile ilgili düzenleme için bugün bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artış oranları ve kiralama hükümlerine ilişkin düzenlemenin

3600 ek gösterge toplantısı için bakanlıktan flaş karar. Milyonların gözü bu toplantıdaydı

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin dört gözle beklediği 3600 ek gösterge için gerçekleştirilecek toplantı ertelendi. Memur-Sen Başkanı Yalçın, yarın yapılması planlanan toplantının bakanlık tarafından ertelendiğini duyurdu.

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

Polisler, hemşireler ve din görevlilerine verilecek 3600 ek göstergede son döneme girildi. 10 Mayıs'ta yapılacak olan toplantıdan sonra düzenleme Meclis'e iletilecek. Ek göstergenin artmasıyla maaş, ikramiyeler ve emekli aylıklarında yükselme olacak.

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücretle ilgili yeni gelişme nedir? Gözler bu toplantıda!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs'ta sürprizleri olacağını duyurmuştu. Bilgin'in bu açıklamaları arasında asgari ücrete zam olup olmadığı yarınki toplantıda belli olacak.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gözler kabine toplantısında! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde toplanacak. Toplantıda koronavirüs tedbirleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunulacak.

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gördes Belediyesi toplantı Haberi

Gördes Belediyesi toplantı


Gördes Belediyesi olağan meclis toplantısı 1 Eylül 2016 Perşembe günü saat 21.00’da Kültür Sarayı Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Muhammet Akyol Başkanlığında yapıldı.


Toplantıya meclis üyeleri Ahmet Esen, Rıza Dilcan, Leyla Aydoğdu, Azmi Andur, İlhan Türe, M. Ali Yüksel, Sadettin Uslu, Hakkı Demirağ, Hüseyin Gazancı, Alp Sefa Gökkaya, Mehmet German, Muhsin Aydın, İsmail Yılmaz ve belediye birim amirleri katıldı.


Meclis toplantısı açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından başladı ve Belediye Meclis Üyeleri ortak bir kararla 15 Temmuz FETÖ/PYD darbe girişimine yönelik deklarasyon yayınladılar.


Meclis toplantısında 13 gündem maddesi ele alınırken, Bosna Hersek Parkı adının 15 Temmuz Şehitleri Parkı olarak değiştirilmesine oy birliğiyle karar verildi.


Geçtiğimiz yıl futbol sahasın da tamamlanmasıyla ilçeye kazandırılan spor tesisinin adının Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi olarak konulması ve...