05 / 05 / 2024

Gördes çok amaçlı salon

Gördes çok amaçlı salon

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye 4 milyon liralık çok amaçlı salon inşa ediyor.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Turizm amaçlı konut kiralamalarda 100 gün sınırı TBMM gündemine gelecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasında izin belgesi verilmesinden idari yaptırımlara kadar pek çok düzenlemeyi barındıran kanun teklifi gelecek günlerde Meclis'e sunulacak

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü!

​​​​​​​ŞOK, yeni haftaya dev indirimlerle giriyor. Buna göre, 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü. İşte 18 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Kiraya zam yapmak isteyen ev sahibi bakın nasıl vazgeçti! Bunu görenler şok olacak!

ABD'de yaşayan Svetlana isimli bir kiracı, kiraya indirim isteğini kabul etmeyen ve gerekli tadilatları da yapmayan ev sahibini yapmak istediği zamdan bakın nasıl vazgeçirdi. Bunu görenler şok olacak!

Siemens TE655203RW 1500 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox 20 bin 180 TL! En uygun fiyata nereden alınır?

Siemens Çok Amaçlı Kahve Makinesi çeşitli fonksiyonu sayesinde aynı anda iki içecek hazırlayabiliyor. Aynı zamanda cihazın tam otomatik buharlı temizlik sistemi dikkat çekiyor. 

ŞOK'ta rafları boşaltacak indirimler başladı! 5 raflı dolap 679 TL, çok amaçlı konsol 2 bin TL, su arıtma cihazı 1200 TL

ŞOK Market’in 1 Nisan-4 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlandı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te 5 raflı dolap 679 TL’ye, çok amaçlı konsol 2 bin TL’ye, su arıtma cihazı 1200 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik'ten efsane kampanya! Arçelik çok amaçlı pişirici alana çay makinesi hediye! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Arçelik MC 6056 I Gurme Şef  Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi hediye! Son gün 31 Mart 2023 aldın aldın! 

25 Programlı Tefal Çok Amaçlı Pişirici en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal CY505E10 Çok Amaçlı Pişirici diğer adıyla düdüklü tencere en ucuz Hepsi burada sitesinde satışta. Peki Tefal çok amaçlı pişirici bu sitede ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Gördes çok amaçlı salon Haberi

Gördes çok amaçlı salon

Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye 4 milyon liralık Çok Amaçlı Salon yatırımının çalışmalarına hızla sürüyor.

Vatandaşların yoğun talebi ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un talimatıyla Akpınar, Atatürk, Beğenler, Benliali, Dereçiftlik, Hüseyni Baba, Kaşıkçı, Kıranköy, Kobaklar, Korubaşı, Köseler, Şeyhyayla ve Yakaköy Mahallelerine çok amaçlı salon inşa ediliyor.

Gördes Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların düğün, hayır, sünnet, taziye, nişan ve halk toplantıları gibi çeşitli etkinlikleri gerçekleştirebileceği çok amaçlı salonların alt yapı çalışmaları sürüyor.  Çok Amaçlı Salonların 5 Eylül Kurtuluş Etkinliklerinde toplu temel atma töreni yapılması, ardından 6 ay içerisinde de vatandaşların kullanımına açılması planlanıyor.

Mahallelere 4 Milyon TL'lik yatırım


Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 13 mahalleye çok amaçlı salon  yapımının devam ettiğini belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; “Şuanda Atatürk, Beğenler, Benliali, Dereçiftlik, Hüseyni...