08 / 05 / 2024

Gördük Barajı

Gördük Barajı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'ya müjdesi olduğunu, 2015 yılında Gördük Barajının inşa edileceğini, bu sayede yaklaşık 148 bin dekarlık arazinin sulanacağını söyledi.

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

Küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördü!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördüğünü duyurdu.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibi gördü! 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de talep endişelerinin devam etmesiyle demir cevheri fiyatları geriledi ve demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Fiyatlar resmen dibi gördü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demirin fiyatı kaç lira? 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

Birleşmiş Milletler yetkilisi Hatay'da gördüklerini tek kelimeyle anlattı: Kıyamet!

Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP) Direktörü David Beasley, deprem bölgesi Antakya'da incelemeler yaptı. Birleşmiş Milletler yetkilisi Hatay'da gördüklerini tek kelimeyle anlattı: Kıyamet...

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası: Peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası devam ediyor. Sürekli yeni ürün kalemlerinde indirime giden Migros peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim yapıyor. İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Çin yuanı 2008’den bu yana en düşük seviyeyi gördü

ABD Merkez Bankasının (Fed) son yaptığı faiz artırımı kararının ardından Çin yuanının dolar karşısında değeri, 2008 küresel finansal krizden bu yana en kötü seviyeye indi. Dolar/yuan dengesi kapanışta 7,2458'den işlem gördü.

Bendevi Palandöken: Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken son zamanlarda sık sık gündeme gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük" dedi.

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 1800 konut zarar gördü!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında toplamda onlarca bina yıkıma uğradı. Yaşanan son gelişmelere göre, 1.800 konut zarar gördü.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Gördük Barajı Haberi

Gördük Barajı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'da 2015 yılında Gördük Barajının inşa edileceğini, bu sayede yaklaşık 148 bin dekarlık arazinin sulanacağını söyledi.


Eroğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı kongresi sonrası Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti.


Başkan Çerçi'den çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Eroğlu, yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen gereken her şeyin yapıldığını gördüklerini belirterek, her türlü yardıma hazır olduklarını kaydetti.


Bakan Eroğlu, Manisalılara müjdesi olduğunu, 2015 yılında Gördük Barajını inşa edeceklerini söyleyerek şöyle konuştu:


"Gördük Barajı yaklaşık 148 bin dekarlık araziyi sulayacak. Belki bunların 30-40 yıl önce yapılması lazımdı ama biz heba olan zamanı telafi etmek için çok hızlı çalışıyoruz. Temellerini atarken açılış saatlerini de ilan ediyoruz. İçme suyu problemi de ortadan kalkacak. Gediz nehri ile ilgili çalışmamız...