08 / 05 / 2024

görele hasanağa camii nerede

görele hasanağa camii nerede

Giresun’ un Görele ilçesindeki restorasyonu tamamlanan Tarihi Hasanağa Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı. Tarihi Hasanağa Merkez Camisi yaklaşık 7 aylık bir restorasyonla yeniden ibadete kazandırıldı...

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Şemsi Paşa Camii tartışması: Mahir Polat'tan tepki!

Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nin deniz kısmına eski İBB yönetimince yapılan ve caminin hasar görmesine neden olan kıyı şeridi projesine tepki gösteren Mahir Polat, "Uygulama tüm Üsküdar tarihi kıyı bandını zalimlik düzeyinde geri dönüşsüz bir şekilde yok etti" dedi.

Görele Devlet Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Giresun Görele Devlet Hastanesi Op. Dr. Ergun Özdemir, inşaat çalışmaları tamamlanan ek binada poliklinik hizmetinin başladığını açıkladı.

Gaziosmanpaşa Paşa Camii Taziye Evi hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de inşa edilen Paşa Camii Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa Camii'nin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Peki Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

2017'de hangi ülkede kaç gökdelen inşa edildi?

2017 yılında 200 metre ve üzerinde yüksekliğe sahip 144 gökdelen inşa edildi. Bu gökdelenlerin 15'i 300 metreden de yüksek. Peki 2017'de hangi ülkede kaç gökdelen inşa edildi ve Türkiye kaçıncı sırada?

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Şemsi Paşa Camii'nin tarihi yapısı değişecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Erhan Afyoncu bugünkü yazısında, Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nin tarihi yapısını değiştirecek projeden bahsetti. İşte o haber...

İlber Ortaylı, Şemsi Ahmet Paşa Camii tartışmasına katıldı!

Mimar Sinan’ın elinden çıkma Şemsi Ahmet Paşa Camii, tartışmalarına Prof. Dr. İlber Ortaylı da katıldı.

görele hasanağa camii nerede Haberi

görele hasanağa camii nerede


Giresun’un Görele ilçesindeki restorasyonu tamamlanan Tarihi Hasanağa Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı.


Giresun Valisi Hasan Karahan, Görele İlçe Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Görele Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Görele Hasanağa Merkez Camisi Yaptırma Yaşatma Bakım ve Onarım Derneği Başkanı Mehmet Salih Bilge, Görele AK Parti Belediye Başkan Adayı Tolga Erener ile çok sayıda davetlinin katılımıyla Görele Tarihi Hasanağa Merkez Camisi, cuma namazı öncesinde yeniden ibadete açıldı.


Caminin ibadeti açılış kurdelesini 'Besmele' ile kesen Vali Karahan, "Ecdat ibadet mekanları yapmış ve buraları vakfetmiş. Camiyi yapanlardan, restorasyonunu gerçekleştirenlerden Allah razı olsun. Bizler de mevcut camilerden daha güzellerini inşa etmek ve gelecek nesillere bırakmak için çaba harcamalıyız"...