04 / 05 / 2024

Görele kent yenileme

Görele kent yenileme

Görele’yi modern bir görünüme kavuşturmak için hizmet çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye alt yapısı tamamlanan yerlerde kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Uzmanlar uyardı: Kabına sığmayan İstanbul çöküşe doğru gidiyor, tersine göç rakamı çok düşük!

Mega kent İstanbul'dan son bir senede 148 bin 978 yabancı uyruklu, 252 bin 27 Türk vatandaşı göç ederken, kent nüfusu ilk defa tersine göç ile 400 bin kişi azaldı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar 400 binlik göç rakamının çok düşük olduğunu söyledi.

TOKİ Giresun Görele’de 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Giresun Görele projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Görele projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Görele 2022 sosyal konut projesi...

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Kent içi raylı sistemler mevzuatı yenileniyor!

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre, kent içi raylı sistem projelerinin incelenmesi, onaylanması ve belediyelerin raylı sistem projelerinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından devralınmasına ilişkin yönetmelik hazırlanacak.

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Murat Kurum'dan Gümüşhane'ye sosyal konut müjdesi!

Kurum, Gümüşkent Mahallesi'nde 110 dönümlük alanda 97 yapı olduğunu ve bu yapıların deprem çerçevesinde risk teşkil ettiğini belirterek, "Burada sosyal konut ve rezerv konut üreteceğiz" dedi.

Beykoz Görele Mahallesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıda!

Beykoz İlçesi, Görele Mahallesi 147 ada 12 parsel ve yola ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Görele Devlet Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Giresun Görele Devlet Hastanesi Op. Dr. Ergun Özdemir, inşaat çalışmaları tamamlanan ek binada poliklinik hizmetinin başladığını açıkladı.

Beykoz Görele’de tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Görele sakinlerine de tapuları teslim edildi.

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Malatya Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık ile birlikte Yeşilçam Caddesi ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Görele kent yenileme Haberi

Görele kent yenileme

Görele Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Görele’yi modern bir görünüme kavuşturmak için hizmet çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye alt yapısı tamamlanan yerlerde kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye BaşkanıTolga Erener, “İlçemiz ve mahallelerimizde tamamladığımız 60 Bin metrekarelik alt ve üst yapı çalışmalarımızın ardından cadde ve sokaklarımızda da alt ve üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı sürdürdüğümüz yerlerin alt yapılarını yenileyerek, asfaltlamaya son verip, modern bir üst yapı çalışmalarıyla şehrimizi sil baştan dizayn ediyoruz. Çalışmalarımızı kontrollü ve planlı bir şekilde sürdürüyoruz”...