19 / 05 / 2024

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı mı

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki yatırımlarına bir de öğrenci yurdu ekledi. Görükle’de Milli Türk Talebe Birliği’ne kazandırılan yurt ile 100 üniversite öğrencisinin konaklama sorununa çözüm getirildi.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Metal Gayrimenkul hisselerinin satışı için görüşmelere başladı!

Metal Gayrimenkul,  Metal Yapı Konut A.Ş.'ye ve Ömer Saçaklıoğlu'na ait olan hisselerinin satışı için görüşmelere başladı. 

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde hayata geçirilen Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın davası 23 Ekim'de görülecek!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da bulunduğu 3'ü firari, 30'u tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması 23 Ekim'de yapılacak.

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

Bursa Görükle'ye öğrenci yurdu inşa edilecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlıyor!

Toplam 101 adet daireden meydana gelen Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı mı Haberi

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı mı


Eğitim kurumlarına spor salonları, eski okul binalarının yenilenmesi, ihtiyaç duyulan bölgelere yeni okul binaları kazandırılması, üniversiteye yeni fakülte binası yapılması gibi eğitimin her alanında yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de üniversite gençlerinin yurt sorununu çözdü. Bu konuda Milli Türk Talebi Birliği ile işbirliğine giden Büyükşehir Belediyesi, Görükle Anafartalar Caddesi üzerindeki bir binayı Şehit Ömer Halisdemir Erkek Öğrenci Apart Evleri olarak öğrencilerin konaklama hizmetine sundu.


Milli Türk Talebi Birliği öğrencileri tarafından kullanımına başlanan apart evleri gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eğitim yatırımlarının yanı sıra eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına da destek verdiklerini hatırlattı. Üniversite gençliğinin en önemli sorunlarından birinin de konaklama olduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “Barınma önemli bir sorun. Bu konuda da açık var. Bu...