10 / 05 / 2024

Görükle Trap Tesisleri açılış

Görükle Trap Tesisleri açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi, karate, güreş, masa tenisi, tenis, yüzme gibi branşlara özel tesislere atıcılığı da ekliyor. Görükle ’de yaptırılan Trap Tesisleri 'nin inşaat tamamlanmak üzere...

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

Bursa Görükle'ye öğrenci yurdu inşa edilecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Antakya Meclisi'nin Ocak toplantısında 11 madde görüşülecek!

Antakya Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan toplantısı yarın Atatürk Caddesi’nde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri Nikâh Salonu’nda yapılacak toplantıda Belediye Meclisi gündemindeki 11 maddeyi görüşerek karara bağlayacak.

Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlıyor!

Toplam 101 adet daireden meydana gelen Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki yatırımlarına bir de öğrenci yurdu ekledi. Görükle’de Milli Türk Talebe Birliği’ne kazandırılan yurt ile 100 üniversite öğrencisinin konaklama sorununa çözüm getirildi.

VR gözlükle gayrimenkul gezme devri başladı!

Türkiye’nin ilk emlak sitesi olan ve ayda 5 milyonu aşkın kişinin ziyaret ettiği Milliyetemlak.com, bir süre önce yenilenen yüzünün ardından sektöründe bir ilki başararak VR gözlükle gayrimenkul gezip alma devrini başlattı.

Görükle Trap Tesisleri açılış Haberi

Görükle Trap Tesisleri açılış


Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönem Bursa’ya kazandırılan en büyük anıtsal yapılardan biri olan yeni stadyum alanında bulunan ve stadyum inşaatı nedeniyle buradan kaldırılan Trap Tesisleri, Görükle’ye taşındı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Trap Tesisleri tamamlanma aşamasına gelirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Seyfettin Avşar ve Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar ile birlikte tesislerde devam eden çalışmaları inceledi.


Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’ya yeni spor tesisleri kazandırma çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bu alanda yaptığımız yatırımlardan biri de atıcılık, trap tesisleri. Trap atışlarının gerçekleştirileceği önemli bir tesisi Bursa’ya kazandırıyoruz. Uludağ Üniversitesi Görükle kampüsünün batısında, Kent Hali’nin de hemen yanında olan bu tesis, 60 bin metrekare alan üzerinde bulunuyor” dedi.

İnşaat çalışmaları devam eden atıcılık tesislerinde 6 ayrı...