02 / 05 / 2024

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı SAF GYO sermayesinin yüzde 26,15'ini temsil eden payların Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök tarafından devralınmasına ilişin rekabet kurulu başvurusunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Koç Holding hisseleri otoyol ihale iptaliyle değer kaybetti!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun (ÖYK) köprü ve otoyol ihalesini iptal etmesiyle, ihaleyi kazanan Koç Holding ve Gözde Girişi hisseleri değer kaybetti

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

SPK'dan girişim sermayesi yatırım fonlarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İdeal Girişim İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Girişim İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Alp Keler: Gayrimenkul girişimi sermayesi fonlarında aksamalar yaşanıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler, sermaye piyasaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Keler, yatırım fonları ile ilgili tüzel kişiliklerde gayrimenkul girişim sermayesi fonlarının tapu ve ticari sicil gibi işlemlerinde bazı aksamalar yaşandığını söyledi.

Bölgesel girişim sermayesi uygulaması geliyor!

Kalkınma ajansları, "bölgesel girişim sermayesi" uygulamasıyla büyüme potansiyeli taşıyan şirketlere sermaye katkısında bulunarak bölgelerin gelişmesine destek olacak.

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kınık ve İlyas Haşim Çakmak ortaklığıyla  kuruldu.

Gayrimenkul ve girişim sermayesi fonları sektör için can suyu oldu!

Gayrimenkul ve girişim sermayesi fonları sektör için can suyu oldu. Sadece bu alanda uzmanlaşacak yeni şirketler kuruldu. Halihazırdaki şirketler ise yeni fonlar kurarak pazar payı kapma savaşına başladı bile...

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda hareketli günler yaşanıyor!

Sermaye Piyasası Kurumu tarafından 2014’te piyasaya sunulan Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Girişim Sermayesi Yatırım Fonları tarafında hareketli günler yaşanıyor.

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Haberi

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Akiş GYO, SAF GYO sermayesinin yaklaşık %26,15'ini temsil eden Yıldız Holding, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Ülker Çikolata Sanayisine ait olan paylarını devraldı.



Akiş GYO Açıklama;


05.06.2015 ve 19.06.2015  tarihli KAP açıklamalarımıza konu olan SAF GYO  A.Ş. ("SAF GYO") sermayesinin yaklaşık %26,15'ini temsil eden Yıldız Holding A.Ş, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş, Ülker Çikolata Sanayi A.Ş.'ne ait payların Şirketimiz ve Ali Raif Dinçkök tarafından devralınmasına ilişkin 19.06.2015 tarihli Rekabet Kurumu başvurumuza istinaden  Rekabet Kurulu'nun 14.07.2015 tarih ve 15-30/447-134 Sayılı kararı ile izin verilmiştir.


Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım...