02 / 05 / 2024

gözde grubu Bayraklıda Medikal AVM mi yapacak

gözde grubu Bayraklıda Medikal AVM mi yapacak

Gözde Sağlık Grubu, İzmir'de 400 milyon TL'lik yeni bir yatırıma hazırlanıyor. Gözde Sağlık Grubu, Bayraklı'da gerçekleştireceği Medikal AVM Projesi bünyesinde tüm sağlık hizmetlerini tek bir çatı altında toplayacak.

Milyarderler 2020'den sonra yüzde 34 daha da zenginleşti! Krizlerde, zengin daha zengin, yoksul daha yoksul oluyor!

İngiltere merkezli uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, 2020 sonrasında yaşanan küresel salgın, savaş, hayat pahalılığı ve iklim değişimi gibi krizlerin zenginler ve yoksullar arasındaki uçurumu daha da genişlettiğinin altını çizdi. Buna göre, milyarderler 2020'den sonra yüzde 34 daha da zengi

Güneşli Venara'da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Venara Güneşli projesinde 36 aya varan vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Güneşli Venara'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Prof. Dr. Naci Görür: ‘İstanbul’da 7 ve üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64’

Sabancı Üniversitesi’nde “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” temalı semineri düzenledi. Seminerde depreme ilişkin konuşan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da 7 ve üzeri bir deprem olma olasılığının yüzde 64 olduğunu söyledi.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Antalya'da martta yabancıya konut satışı yüzde 52 arttı!

Turizmin gözde şehri Antalya'da mart ayında yabancıya konut satışı geçtiğimiz yılın mart ayına oranla yüzde 52'lik artış göstererek 889 oldu.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

gözde grubu Bayraklıda Medikal AVM mi yapacak Haberi

gözde grubu Bayraklıda Medikal AVM mi yapacak

Türkiye genelinde hastaneleri bulunan Gözde Sağlık Grubu, İzmir'de 400 milyon TL'lik yeni bir yatırıma hazırlanıyor. Gözde Sağlık Grubu, Bayraklı'da gerçekleştireceği Medikal AVM Projesi bünyesinde hastane, eczane, protez, optik gibi çok kapsamlı sağlık hizmetini sunacak, tüm sağlık hizmetlerini tek bir çatı altında toplayacak. 


İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da açılacak olan hastane ve Medikal AVM ile fark yaratacaklarını kaydeden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, projenin bin 500 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Medikal AVM projesinin inşaatına Mart 2016'da başlayacaklarını ve toplamda 400 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı hedeflediklerini belirten Kalı, Gözde Sağlık Grubu'nun özel hastalıklara yönelik branşlaşacağını dile getirdi.


Yeni Asır




Haber Yeni Ekonomi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kah, yeni yatırım projelerini açıkladı....