11 / 05 / 2024

Gözdeniz Kartal haziranda mı teslim edilecek

Gözdeniz Kartal haziranda mı teslim edilecek

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kartal Soğanlık 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 12637 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 03.08.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Reel Kesim Güven Endeksi haziranda yükseldi!

Reel Kesim Güven Endeksi, haziran ayında bir önceki aya göre 15,7 puan artış göstererek 92,6'ya yükseldi.

Tüketici güven endeksi haziranda 5,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayına ilişkin tüketici güven endeksini açıkladı.

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal'da riskli 11 binadaki 159 hane evlerini taşıdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu bölgede risk taşıdığı gerekçesiyle boşaltılan 11 binadaki 159 hanenin taşınma işleminin tamamlandığını söyledi.

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da yüzde 0,4 arttı!

İnşaat sektörü güven endeksi haziranda yüzde 0,4 artarken, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 3,1, perakende ticaret sektörü güven endeksi de yüzde 2,1 azalış gösterdi.

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayına ilişkin ekonomik güven endeksini açıkladı. Buna göre, ekonomik güven endeksi, haziranda geçen aya göre yüzde 1,3 artarak 82,26 değerinden 83,33 değerine çıktı.

Silverline Ankastre, Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım zirvesine katılıyor!

Kartal Belediyesi 2 Haziran Çarşamba günü ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapıyor. İnşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini alıyor.

Kartal Referans Kordonboyu teslim tarihi!

Kartal Referans Kordonboyu projesinde daire fiyatları KDV dail 272 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kartal Referans Kordonboyu projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Gözdeniz Kartal haziranda mı teslim edilecek Haberi

Gözdeniz Kartal haziranda mı teslim edilecek

Kartal'da, Gülsa İnşaat ve Bay Yapı işbirliği içerisinde hayata geçirilen 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde, 35 bin metrekare inşaat alanına sahip, bin metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare de yeşil alan ve toplam 204 konut bulunan Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Yarı olimpik havuz ve çocuk havuzu, fıtness, sauna, tenis, basketbol, cafe, tv salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi gibi sosyal alanlar ile, yaşama değer verdiğinin bir göstergesi olurken, 3.20 tavan yüksekliği ile sunduğu ferah mekânlarda, beş adayı önüne alan manzara keyfî sunuyor. Kişiye özel ödeme planları ile 5 farklı kampanya sunan projede en göze çarpanları ödeme...