12 / 05 / 2024

Gözdeniz Kartal teslimleri

Gözdeniz Kartal teslimleri

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kartal Soğanlık 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 12637 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 03.08.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal'da riskli 11 binadaki 159 hane evlerini taşıdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu bölgede risk taşıdığı gerekçesiyle boşaltılan 11 binadaki 159 hanenin taşınma işleminin tamamlandığını söyledi.

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Prava Kartal projesinde daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

DKY Ada Konutları Kartal teslimleri!

DKY Ada Evleri projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 414 bin TL'den başlıyor...

Zer Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal projesi İstanbul Kartal'da Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 320 daireye yer veriliyor...

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada daire teslimleri!

Mesa Gökada projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından hayata geçirildi. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Gözdeniz Kartal teslimleri Haberi

Gözdeniz Kartal teslimleri

Kartal'da, Gülsa İnşaat ve Bay Yapı işbirliği içerisinde hayata geçirilen 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde, 35 bin metrekare inşaat alanına sahip, bin metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare de yeşil alan ve toplam 204 konut bulunan Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Yarı olimpik havuz ve çocuk havuzu, fıtness, sauna, tenis, basketbol, cafe, tv salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi gibi sosyal alanlar ile, yaşama değer verdiğinin bir göstergesi olurken, 3.20 tavan yüksekliği ile sunduğu ferah mekânlarda, beş adayı önüne alan manzara keyfî sunuyor. Kişiye özel ödeme planları ile 5 farklı kampanya sunan projede en göze çarpanları ödeme...