02 / 05 / 2024

göztepe meşelipark gold ödeme planı

göztepe meşelipark gold ödeme planı

Dairelerin teslimlerinin hemen yapıldığı Meşelipark Gold projesi kapsamında satış süreci devam ediyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunan projede konutların tamamı 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Kazlıçeşme Göztepe arası 15 dakikaya iniyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açılmasına günler kalan Avrasya Tüneli'yle ilgili "20 Aralık'tan itibaren inşallah araçlar, Tarihi Yarımada'yı gezmeden yaklaşık 15 dakikada Kazlıçeşme'den Göztepe'ye gidebilecek hale gelecek" dedi.

İzmir Göztepe Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

Yeniden yapılmak üzere yıkılan İzmir Karşıyaka ve Göztepe Statı yerel yönetimler merkezi idare arasındaki çekişme yüzünden ortada kaldı. Danıştay, Göztepe Stadı'nın yapımının ihaleye çıkacağını belirtti.

Avrasya Tüneli ile Kazlıçeşme-Göztepe arası 15 dakikaya inecek!

Denizin 106 metre altında inşa edilen Avrasya Tüneli sayesinde İstanbul Kazlıçeşme-Göztepe arası 100 dakikadan 15 dakikaya inecek. Projenin 2016 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Mahya İnşaat Göztepe’de kentsel dönüşüme başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Mega Kent İstanbul, müteahhitlerin gözdesi haline geldi. Özellikle Anadolu Yakası’nda Kadıköy Göztepe aksında yenileme çalışmaları durmaksızın ilerliyor.

Göztepe-Kazlıçeşme arası 15 dakikaya inecek!

Asya ve Avrupa'yı deniz altından geçen kara yolu tüneliyle birbirine bağlayacak olan proje tamamlandığında Göztepe-Kazlıçeşme arası 15 dakikaya inecek.

Göztepe Stadı'nın nereye yapılacağı belli oldu!

Uzun zamandır İzmir gündemini meşgul eden Göztepe’ye yapılacak olan Stadyum’un yeri ve kapasitesi ile ilgili son karar, dün akşam Göztepelilerin geniş çaplı katılımı ile netliğe kavuştu..

Lütfi Elvan: Avrasya Tüneli ile Kazlıçeşme-Göztepe 15 dakika olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Asya ve Avrupa'yı ilk defa denizin altından karayoluyla birbirine bağlayacak olan projeyi yerinde inceledi. Elvan, Göztepe ile Kazlıçeşme arasındaki sürenin 100 dakikadan 15 dakikaya ineceğini söyled

Karşıyaka ve Göztepe taraftarları stat istiyor!

Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Yeni Asır'ın 120 kuruluş yıldönümünü balosunda, Karşıyaka ve Göztepe statları ile yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı...

1946 yılında Göztepe'de metrekaresi 3 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1946 yılında Göztepe'de 2 bin 898 metrekare ve 2 bin 300 metrekare iki parça arsa satılacakmış. Bülbülleriyle meşhur ve sükunet kaynağı bir muhitte olan arsaların metrekaresi sadece 3 liraymış.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Göztepe'deki kafelere tebliğ şoku!

Belediye Zabıta Daire Başkanlığı tarafından Göztepe sahilindeki işletmelere gönderilen tebliğde, apartman girişlerine, yaya ve bisiklet yollarına, kaldırımlara konulan masa, sandalye, gölgelik, servant ve fiyat tabelalarının kaldırılması istendi.

1943 yılında Göztepe'de 950 metrekare arsa 7 bin liraya satılacakmış!

1943 yılında Kumkapı'da 4 katlı kagir bir ev 3 bin 500 liraya satılacakmış. Göztepe'de ise 950 metrekare arsa metrekaresi 7 buçuk liradan 7 bin liraya satılacakmış.

Göztepe Spor artık maçlarını Atatürk Stadı'nda oynayacak!

İzmir takımlarının iç saha maçlarını nerede oynayacağı merak konusuydu. Altay ve Göztepe için Aliağa'da bulunan Petkim ve Şehir statlarını gündeme gelmişti ama bu ihtimal gerçekleşmedi.

göztepe meşelipark gold ödeme planı Haberi

göztepe meşelipark gold ödeme planı

Konut sahibi olmak isteyenlerin anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisini kullanabildiği Meşelipark Gold projesi, tek blok halinde yükseliyor. 


3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Meşelipark Gold'ta dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.


Dairelerin 135 metrekare ve 150 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Göztepe Meşelipark Gold, E-5 Göztepe köprüsüne, metro istasyonuna yürüme ile 1 dakika, Göztepe'de TEM ve çevreyolu bağlantılarına ise 5 dakika uzaklıkta yaşama geçiriliyor.



Toplam 44 dairenin yer aldığı Meşeli Park Gold'ta;  135 metrekare 3+1'lerin fiyatları 570 bin TL ile 593 bin TL, 150 metrekare 3+1'lerin fiyatları ise 656 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Meşeli Park Gold projesinde; basketbol sahası, voleybol sahası, fitness center, sauna, buhar odası, kat bahçeleri,...