03 / 05 / 2024

göztepe stadyumu ne durumda

göztepe stadyumu ne durumda

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte bulunan yapım ve yenileme çalışmaları süren, Karşıyaka, Atatürk, Alsancak ve Göztepe statlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu ne zaman açılacak?

2017 yılında inşasına başlanan Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni metro hattının 2022 yılının sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Peki Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı'nın inşaatında son durum ne?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları devam ediyor. Hattın 2022'nin ortalarında hizmete alınması planlanıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbulluların merakla beklediği Göztepe Şehir Hastanesi nerede? Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

İstanbul'un hizmet yarışına önemli katkılar sağlayacak olan Göztepe Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılış için gün sayıyor!

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

göztepe stadyumu ne durumda Haberi

göztepe stadyumu ne durumda

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İzmir'deki statların hem tadilatı hem de yeni stat yapımı için ciddi bir yatırım içinde olduğunu ifade eden Toprak, "İzmir'deki 4 stat projesi için tahmini olarak 200-250 milyon lira civarında bir yatırım olacak" dedi.


Atatürk Stadyumu eylülde hazır


İzmir'de 1971 yılında olimpik nitelikte inşa edilen Atatürk Stadyumu'nda sürdürülen tadilat çalışmalarına ilişkin.


Toprak, "Çatı onarımı, zeminin iyileştirilmesi, 2 skor tabelası yapımı ve e-bilet uygulamasını kapsayan giriş ve çıkış turnikelerin kurulması, spor takımlarının giriş ve çıkışlarını daha emniyetli hale getiren koruyucu alan çalışmaları hızlı bir şekilde yürüyor. Çatı yapımının bir ay içerisinde bitirilmesini planlıyoruz. Rulo çimler de bir gecikme olmazsa...