04 / 05 / 2024

Göztepe stat ihalesi

Göztepe stat ihalesi

Karşıyaka Stadı'nın ihalesini 54 milyon 88 bin lirayla Ali Acar İnşaaat, Göztepe'nin ihalesini 54 milyon 350 bin lirayla DOYAP Yapı kazandı. İtirazın olmadığı takdirde çalışmalar 1 ay içinde başlayıp 700 gün sonra bitecek

Göztepe ve Karşıyaka stadı ihaleleri sonuçlandı!

Karşıyaka İlçe Stadı'nın inşaatını 54 milyon 88 bin TL teklif veren Ali Acar İnşaat kazandı. Sonuca itiraz olmaması durumunda 1 ay içinde sözleşme imzalanarak firmalara yer teslimi yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe'den stat açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil stat ile ilgili olarak, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin bitmesi konusunda müteahhitler bize 'Aralık sonu' diyor ama biz kendimizi 1 sene daha Bornova'da oynayacakmış gibi hazırlayacağız" dedi.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

İzmir Yeni Göztepe Stadyumunun ihalesi yapıldı!

20 bin kişi kapasiteli olarak planlanan ve TOKİ tarafından İzmir’de inşa edilecek yeni Göztepe stadyumunun ihalesi dün gerçekleştirildi..

İzmir Yeni Göztepe Stadyumu ihalesi bugün!

İzmir İli Yeni Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi, TOKİ tarafından bugün ihale ediliyor. İhale saat 14:00'te başlayacak..

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalesi Haziran'da!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Göztepe Stadı'nın ihalesi yapıldı!

20 bin 35 seyirci kapasiteli yeni Göztepe Stadı'nın ön yeterlilik ihalesi İstanbul'da gerçekleşti. Stadın, tesliminden sonra 700 gün içinde inşaatının tamamlanması öngörülüyor.

Yeni Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

Göztepe'ye Gürsel Aksel'de yapılacak olan Yeni Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi bugün yapılacak.

Göztepe ve Karşıyaka statları ne zaman yapılacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Muhittin Akbel bugünkü yazısında Göztepe ve Karşıyaka’ya yapılması planlanan stat projelerinden bahsetti.

İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 31 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart'ta gerçekleşecek.

Göztepe stat ihalesi Haberi

Göztepe stat ihalesi


İzmir'e yapılacak ve İzmirli futbolseverlerin dört gözle beklediği 2 stat için önemli bir adım daha atıldı. Ocak ayının son günlerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Ankara'da yapılan ihalenin sonuçları açıklandı. 14 firmanın katıldığı ihale sonunda Karşıyaka Stadı'nı 54 milyon 88 bin lira bedelle Ali Acar İnşaat yapacak. Karşıyaka gibi 15 bin kişi kapasiteli Göztepe Stadı'nı ise 54 milyon 350 bin liraya DOYAP Yapı Sanayi Enerji ve Mühendistlik inşa edecek. 


700 günde bitecek

İhalelere katılan firmaların itiraz etmemesi durumunda 1 ay içinde sözleşme imzalanarak firmalara yer teslimi yapılacak. İhaleyi alan şirket nihai projeyi çizdirerek 700 gün içinde inşaatı tamamlayacak. İzmirli futbolseverlerin özlemle beklediği iki stat için ilk kazmanın mayıs ya da haziran ayında vurulması bekleniyor. İzmir'in iki yakasındaki statların bir aksilik...