06 / 05 / 2024

Göztepe stat ihalesini kim kazandı

Göztepe stat ihalesini kim kazandı

Karşıyaka İlçe Stadı'nın inşaatını 54 milyon 88 bin TL teklif veren Ali Acar İnşaat kazandı. Sonuca itiraz olmaması durumunda 1 ay içinde sözleşme imzalanarak firmalara yer teslimi yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe'den stat açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil stat ile ilgili olarak, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin bitmesi konusunda müteahhitler bize 'Aralık sonu' diyor ama biz kendimizi 1 sene daha Bornova'da oynayacakmış gibi hazırlayacağız" dedi.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Göztepe ve Karşıyaka statları ne zaman yapılacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Muhittin Akbel bugünkü yazısında Göztepe ve Karşıyaka’ya yapılması planlanan stat projelerinden bahsetti.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

Göztepe ve Karşıyaka statlarına çözüm ışığı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, Göztepe ve Karşıyaka statlarının üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti.

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

İzmir Göztepe'nin yeni stadı için acele kamulaştırma!

İzmir Göztepe'ye Gürsel Aksel'de yapılacak yeni stat projesi için Bakanlar Kurulu acele kamulaştırma kararı aldı. Gürsel Aksel Stadyumu'nun bulunduğu alana ek olarak 150 metrekare alanın acele kamulaştırması için karar verildi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın ihalesi feshedildi!

Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Ankara 18'inci İdare Mahkemesinin ihaleyi iptal kararının ardından Göztepe Gürsel Aksel Stadı ihalesini alan Doyap Yapı İnşaat'ın sözleşmesini feshettiği ortaya çıktı.

İzmir Göztepe Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

Yeniden yapılmak üzere yıkılan İzmir Karşıyaka ve Göztepe Statı yerel yönetimler merkezi idare arasındaki çekişme yüzünden ortada kaldı. Danıştay, Göztepe Stadı'nın yapımının ihaleye çıkacağını belirtti.

Göztepe stat ihalesini kim kazandı Haberi

Göztepe stat ihalesini kim kazandı


Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılması kararlaştırılan 15'er bin kişilik statlar için açılan ihaleler sonuçlandı. 

Toplu Konut İdaresi'nin 28 Ocak'ta Başkent'te ihalesini yaptığı Karşıyaka İlçe Stadı'nın inşaatını 54 milyon 88 bin TL teklif veren Ali Acar İnşaat kazandı. Sonuca itiraz olmaması durumunda 1 ay içinde sözleşme imzalanarak firmalara yer teslimi yapılacak. İhaleyi alan şirket nihai projeyi çizdirerek 700 gün içinde inşaatı tamamlayacak. Karşıyaka için çizilen avam projede 28 adet loca, idari binalar, gelir getirici alanlar var. Göztepe'nin projesinde locaların yanı sıra 600 araçlık otopark alanı da mevcut. 


Haber...